ICM_Wojchilla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 18 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Pytanko mam
    Dlaczego ICM_Wojchilla poza lajkowaniem w OO w tym roku nie odwiedza FF ?
    Mam bardzo ważne pytanie do tego Pana na forum - nie wchodzi w grę PT

WF-nieOFICJALNI lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

ICM ma wiele obowiązków i nie musi udzielać się na forum. Nie mam pojęcia o co Ci chodzi, ale jeśli masz pytanie, na które odpowiedzi może udzielić tylko ICM to zostanie ono przekazane do odpowiedniej osoby. Niestety nie wiem czego dotyczy Twoje pytanie, ale jeśli nie chcesz pisać do Pomocy Technicznej, chyba nie możemy Ci w tej sytuacji pomóc.

3. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Ja też ostatnio rzadko odwiedzam forum, ale jakoś Cię to Qqryq nie martwi... :(

4. WF-nieOFICJALNI

WF-nieOFICJALNI Okazjonalny autor

QQRYQ333 jesli wogole pan Wojtek jeszcze jest na stanowisku ???Niestety od polskiej ekipy nic sie nie dowiemy

ps.swoja droga fajna praca ,lajkuje i mam polskich graczy gdzies i jeszcze za to placaxDxDxDxD

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

-kangoo-, jeśli kiedyś zostaniesz ICMem zacznie się martwić.

WF-nieOFICJALNI, proszę nie oceniać pracy innych, jeśli nie znasz ich zakresu obowiązków i stopnia wywiązywania się z nich. Ponieważ jestem z ICMem w stałym kontakcie, zapewniam, że bardzo interesuje się tym, co się u nas dzieje i zawsze nam pomaga. Informowaliśmy już, że jeśli byłaby jakaś zmiana na tym stanowisku, byłby ślad na forum, choćby w strukturze Ekipy.

QQRYQ333, czy masz jeszcze jakieś pytania związane z założonym przez Ciebie wątkiem?

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A to zmiany się szykują - ohoho xD
    Pytań w takim razie brak
    Dziękuję

PS>Kangur bardzo się martwiłem o Ciebie (codziennie patrzyłem czy byłaś online -a Ty nie byłaś :cry:)
    MODem byłaś czy jak:p

7. Skoro nie masz więcej pytań to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.