humus z doliny szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 20 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dlaczego nie mogę produkować doniczek z humusem, który jest niezbędny do produkcji drzewek? już drugi dzień mam klienta Gołębiewskiego, a gdzie jest ten który pojawia się co 16 godzin?
    ta cała dolina powinna być osobną grą, bo jest tak zagmatwana że szkoda na nią czasu.

grazyna19547070 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi sprawdź w magazynie czy nie masz już wyczerpanego limitu magazynowania humusu. Jeśli jest wyczerpany to zużyj humus aby zrobić miejsce na następny.
    Drugi klient dostępny jest od poziomu 7. Trzeci pojawia się tylko w weekendy na 48 h.
    Zajrzyj proszę pod te linki:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

bona53 bardzo proszę, również pozdrawiam i dla przejrzystości wątku Twój post usuwam.

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2022
  3. Frost61

Frost61 Czeladnik forum

Witam - mam zapchany magazyn 100/100 a humusu tylko 1/3 aby zrobić drzewo - nie wiem co zrobić aby coś usunąć z magazynu ???
    Pozdrawiam

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

najlepiej dać te materiały o najwyższej wartości do recyklingu i wtedy opróznisz troszkę magazyn a dzieki temu przybędzie Ci też APD

5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dziękuję za podanie listy opisowej do gry. W czasie Świąt nie będzie mowy o nudzie, bo czytania jest w a jest. Pozdrawiam

6. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

zoafi czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.