Opinie Huczny bankiet

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. cetynio

cetynio Mieszkaniec forum

Witajcie. Udało się skończyć, ciężko było z wypadajkami, brak kombajnu chwilami, bonusy wszystkie poszły, SN też cały mój wielki zapas ok 1000 szt. Wszystko przez to że najpierw nie chciało mi się robić tego eventu, brakowało mi kombajnu i bonusów, wydawało mi się że nie dam rady bo parę lat przerwy w grze wypadło, no ale po zastanowieniu chaotycznie i na wariata się jakimś sposobem udało. :p:D Mam pytanie, do czego są te karty Asy? Mam dwie w stodole a były 3 ostatnie zadania gdzie były karty. Pisze że na zakończenie one zostaną zabrane, na co były?

Ostatnie edytowanie: 21 stycznia 2026
    ChibiWeiWuxian i bogusiania lubią to.
  2. AkanishiJ

AkanishiJ Stały bywalec

Do eventu urodzinowego są karty.
    Jeszcze walczę , brakuje mi 6 garnków , wieczorem się okaże czy dam radę .

cetynio, bogusiania oraz MajkowePola lubią to.
  3. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

Event zakończony. Późno bo późno, wręcz przed zakończeniem ale nie podchodziłam do niego jakoś poważnie;)
    Bez żadnych bonusów i wspomagaczy przy dalszym zbieraniu (tylko woda), nawet 2 dni nie stosowałam CJM i dałam rade.
    Wypadajki super leciały (myślałam, że nigdy tego nie doczekam) oraz życzliwe duszyczki za płot również pomogły.
    Z piccolo: bukiet kwiatów
    Jedna pociecha: zagroda manatów

Powodzenia

4. Kala

Kala Stary wyjadacz

U mnie też już koniec, też się nie spieszyłam - woda i zwykły nawóz dały radę..

AngelGina, cetynio oraz bogusiania lubią to.
  5. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

I to był przyjemny event. Trochę później zacząłem niż Wy, dlatego nawozowa interwencja była potrzebna, ale itemy już stoją spokojnie[​IMG]

bogusiania i aleksandra lubią to.
  6. AkanishiJ

AkanishiJ Stały bywalec