Opinie Huczny bankiet

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Łukaszu ale jesteś odważny.;):pJa siedziałam cicho jak mysz pod miotłą kiedy w poprzednim evencie nasiałam ostrokrzewu na kilka farm.:mad:Też nie wiem jak to policzyłam ale liczyłam z kalkulatorem w ręku.:oops:

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło to siałam krokusy i szarłat pod wypadajki z myślą o przyszłych Dożynkach jeśli zdecyduję się wziąć w nich udział.Poszło trochę SN ale szkoda było dyniowych.

Itemy masz a taki był cel użycia wzmacniaczy.Gratulacje.:)Moje też już pracują w Ogrodzie Ozdobnym.

2. Montwa

Montwa Weteran forum

Tak, to prawda, taki był cel. :)
    Właściwie jedyny, tylko przez te itemy ruszyłem event. Bo na polach wyspy mam wciąż pikniki, więc będzie co podmieniać.

Ale tak jak pisałem, na sianie miałem tylko 3h.
    Itemy już dawno wróciły na łąki.
    A w pasku bonusów +2 z dyniowych jeszcze długo będą robiły sztuczny tłum. ;)

.

3. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Jestem starym graczem, ale... do szklarni zajrzalam moze 1 raz i mi sie nie spodobalo-nie uzywam.
    Z wylotkami zawsze mialam problem-taki urok mojej farmy, jak sadze. Sprawe zaczela mi zalatwiac grupka ciezko zobytych JC w ilosci 20 sztuk-od tej pory nie mam problemu z zadnych eventem. Sasiedzi tez wysylaja, wiec jest ok.

Nie od razu bedzie ladnie i latwo-taki urok farmy. Nie kazdy event trzeba robic, nie kazdy da sie latwo zrobic.
    Ja kilka lat nie gralam, wrocilam i bylam przerazona iloscia zmian. Odrobilam niedobry dzieki podarunkom i wymianom na GT, eventom, ktore czasami udalo sie skonczyc.

Do teraz wybieram event, ktory mi odpowiada, nie trzaskam jak leci, bo mi sie zwyczajnie nie chce.
    Skubie misje w spoldzielnim stare jak sama farmerama i dobrze mi z tym.

Kazdy event, pnacze, item dajacy skrzyneczke wzbogaca moja stodole o SN, SNZ, jakies zwierzeta, skarpety itd-wszystko mile widziane.
    Dlatego warto robic event, gdzie jest pnacze ze skrzyneczka-jesli damy rade skonczyc. Warto robic, gd jest item dajacy owa skrzyneczke.

Kopalam sie z Alpami, ale zdobylam Jelenia i pnacza, teraz tluke poziom do ogrodow-juz za kilkanascie tysiecy punktow xDxD
    Szybkie poziomy mnie nie kreca, ale chetnie przygarniam z eventow itemy, szczegolnie gdy hlnrys opisze co i jak-bardzo polegam na tych opisach.
    Dlatego niech sie kazdy zastanowi czego chce i taka strategia idzie.

A w temacie: powodzenia jeszcze walczacym :p

4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Evencik ukończyłam już wczoraj, ze skrzyni warsztatowej dostałam chyba najsłabszy warsztat z możliwych, czyli Punkt zbioru papuzich piór czerwony ;) co prawda w tym kolorze jeszcze nie miałam, ale mam 2 różowe i 16 pomarańczowych, teraz doszedł jeszcze ten jeden czerwony warsztat :)
    Z Piccolo- Wieczne poszukiwanie skarbów.

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Grasz od piątku i zrobiłeś już 74 poziomy żeby irys móc siać? Tempo po prostu niemożliwe do zrobienia. Ściema na maksa z tym nickiem i Twoimi wpisami. Ja się nie dam nabrać. A o evencie to już zapomniałem.....

6. AkanishiJ

AkanishiJ Stały bywalec

Chyba nie dam rady skończyć , wypadajki lecą jakby nie chciały , z 20 h ok 60 . Jeśli ktoś może , to poratuj .

cetynio, bogusiania oraz nikolabln lubią to.
  7. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Mnie też zablokowały wypadajki, - ale liczę że się mimo wszytsko uda- na noc pójdzie goździk, a później jeszcze wpadnie róża w ciągu dnia.... jeszcze dwie noce, Dam radę!

8. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

z pikolaka bajkowy ściek. Niech sobie wsadzą go tam gdzie słońce nie świeci, tym bardziej nie zachęciło do walki o skrzynię warsztatową, której zawartość trafiłaby od razu do paska

bogusiania lubi to.
  9. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Zgadzam się, że trzeba działać krok po kroku. Staram się zrobić, ile się da.
    Aktualny stan: brakuje 45%, czyli 720 sztuk sztućców.
    Jeszcze nie użyłem super nawozu, którego – mimo niskiego poziomu – mam całkiem sporo.
    Zaszaleję jutro albo pojutrze, może się uda :music::music:

Wszystko jest możliwe, trzeba tylko działać.
    Irys jest już daleko za mną, dziś orkisz wylądował.
    Pozdrawiam wszystkich pilnie siejących!:D

bogusiania i Honorat. lubią to.
  10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Wreszcie skończyłam. Evnetówkę wczoraj nasiałam rankiem do końca, krokus dorzucił pozostałe wypadajki razem z sąsiadami (dzięki!) i jest. Tylko szkoda, że z pikolaka Tanczący z liśćmi. A ze skrzynki czerwone sejfy. Zużyłam CMJ i dwa bonusy 100& do plonów do złotego. Tylko na jeden zbiór wspomogłam się SN (oprócz rozsiewu). Myślalam, że pójdzie szybciej ale koło mnie nie posłuchało i nie dało bonusu.

11. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Ja też skończyłam,chyba odkręcili kurek z wypadają bo super leciało po nocy :)

12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

jjjasssnee, siej dalej, jutro dojdzie do trzciny. bajki to dzieciom opowiadaj

Montwa, Sookie oraz {Monia} lubią to.
  13. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Nie daj się prowokować.Nikt nie zauważa obecności tej osoby.Niech sobie działa i osiągnie 300 poziom pod koniec tygodnia.Każdy kto gra od początku wie ,że nie da się przeskoczyć na Farmie niektórych rzeczy.Ja nie biorę udziału w wyścigu kto ma więcej PD i jest mi obojętne kto będzie na szczycie.Ranking przeglądam gdy się pojawi z czystej ciekawości ale nie analizuję go i nie rozbieram na czynniki pierwsze.Niech sobie każdy na swój sposób czerpie zadowolenie z gry w Farmę.

14. AkanishiJ

AkanishiJ Stały bywalec

Mam do zebrania ostatnie dwie nagrody .Za 40 min zbiór krokusa z głównej łąki , ciekawe ile wyleci sztućców .

bogusiania lubi to.
  15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja ukończyłam wczoraj, bez żadnego siania krokusa czy innych uszlachetnionych roślin,
    po prostu na dzikiej łące cały czas siałam te dłużej rosnące rośliny i mam nadwyżkę 285 wypadajek.
    Nawiasem mówiąc kiedyś korzystałam z ulepszonych orzechów-nie były jednosekundowe ale zawsze krócej rosły a później z cebuli już jedno sekundowej i dawałam sobie radę- wypadajki leciały 100/100 super pól - Jak się chce to można - wystarczyć pomyśleć,
    /proszę mnie nie bić za moją wypowiedź/.
    Gram do 2013 roku ale uszlachetniać rośliny zaczęłam bardzo wcześnie co szybko zaczęło procentować.
    Męczącym się nadal z eventem życzę jego ukończenia z sukcesem

Ostatnie edytowanie: 20 stycznia 2026
  16. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Trzy ,, tłuścioszki,, postawione. Miło , lekko . Tylko qpa, woda, czas, systematyczność . Mi pasuje.

bogusiania i kazak9 lubią to.
  17. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja sieję roślinę "Śnieżka", akurat mi do misji w spółdzielni potrzebne, teraz miałam codzienny obchód na farmie i mam z dzikiej 164 sztuki wypadajek i z głównej 168 sztuk. I mniej więcej wypadalność jest cały czas taka sama, czasowo bez niczego to rośnie 21.30h, podlanie samą wodą pięknie skraca czas

bogusiania, AngelGina oraz bogusiak80 lubią to.
  18. AkanishiJ

AkanishiJ Stały bywalec

Z długo rosnących wyleciało 84 szt . Brakuje mi jeszcze na 16 garnków :(

cetynio i bogusiania lubią to.
  19. apulisia72

apulisia72 Młodszy ekspert

Skończyłam ewent przed chwilą wypadajek trochę ponad stan nie siałam roślin długo rosnących a jakimś cudem się udało :inlove:

20. Mr.TOP

Mr.TOP Mieszkaniec forum

Jakieś 24h później i ponad 300 sztuk super nawozu (trochę poszło na róże i krzew eventowy). Do końca zostało 15 garnków — jutro będzie zrobione. Powodzenia walczącym!

bogusiania lubi to.