hodowle rysi

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika -marcin321-, 6 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy chcecie aby hodowla dla rysi znalazła się w grze?

1. Tak, to fajny pomysł

5 głos(ów)
    31,3%
  2. Nie, nie potrzeba więcej zwierząt hodowlanych

7 głos(ów)
    43,8%
  3. Nie mam zdania

4 głos(ów)
    25,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -marcin321-

-marcin321- Forumowy żółtodziób

Wita, hodowle rysi mogły by się znaleźć w grze bo wszystkie inne zwierzęta których warsztaciki możemy budować je mają. (papug też nie mają swojej hodowli ale ich propozycje już ktoś przedstawił). Jednakże nie mam kompletnie na nie pomysłu więc można podawać swoje propozycje w komentarzach.
    PS: czy da się edytować odpowiedzi w ankiecie a jeśli tak to jak ?

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2019
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

-marcin321- propozycja hodowli papug już jest. Bardzo ładnie opracowana. KLIK
    Pozostaje skupić się na hodowli rysi. Wzorując się na propozycji, do której link Ci podałam dopracuj swój pomysł na te rysie, usuń zdublowany pomysł z papugami i zaktualizuj ankietę.

Czas na poprawki masz do jutra (niedziela) do godziny 23:11

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Nie, nie i jeszcze raz nie. przez najbliższe 10 lat żadnych nowych hodowli. Najpierw trzeba misje w spółdzielni pokończyć. hodowle ewentualnie jak SP będzie się kręcić we młynie 9 minut a nie 9 godzin

picantinio2012 lubi to.
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Chyba z racji przekory :p( wiadomo dlaczego) zmieniam mój głos na tak dla rysi.

Mam dużo SP i rysi, to sobie poklonuję ;)

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2019
    tigre, hlnrys oraz MKMK2002 lubią to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

-marcin321-, troszkę Ci pomogłam i edytowałam ankietę, usuwając z niej odniesienia do papug. Dodałam również opcję dla niezdecydowanych. Szczęśliwie głosów było niewiele, tak więc nie zniekształci to bardzo wyników głosowania. Pozostaje Ci dopracowanie pomysłu w zakresie, o jaki prosiła MOD_Zła, tj. napisz jak mogłyby się nazywać rysie z kolejnych poziomów hodowli, podaj proponowaną wartość w stodole. Możesz kierować się istniejącą już propozycją hodowli >>papug<< lub >>wilków<<.
    Popuść wodze wyobraźni:) Możliwe, że rysie trafią do kolorowania. To chyba jedna z ostatnich zagród dostępnych na Farmie za SG, do której nie ma możliwości hodowli.

Daję Ci czas na poprawki do jutra (wtorek) godz. 11.28.

Pamiętaj, że zmiany wprowadzasz przez edycję swojego pierwszego postu.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Brak poprawek, o które Gracz został poproszony. W związku z tym wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.