Hodowla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Komas, 10 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Komas

Komas Czeladnik forum

z hodowli po zakończeniu procesu nie mam żadnego nowego zwierzątka. Straciłam zwierzęta podstawowe paszę i perfumy bez wyniku. Proszę o pomoc.

Zostawiłam tą hodowlę i dalej nie zbieram, bo mi szkoda reszty zwierząt. Czy mogę obsługę techniczną prosić o zajrzenie do mojej hodowli i rozwiązanie problemu myślę technicznego. Dziękuję.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 czerwca 2019
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Komas ten dział dotyczy problemów z forum, dlatego też wątek przenoszę do działu pytań technicznych związanych z grą.

Jeśli chodzi jednak o sprawdzenie konta to może to zrobić jedynie Pomoc techniczna, nie dział na forum. Aby zgłosić problem wyślij proszę formularz z poziomu gry zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Komas

Komas Czeladnik forum

Atena, bardzo dziękuję za połączenie i cenne dla mnie wskazówki odnośnie pisania postów.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Komas nie ma za co, a czy odnośnie zgłaszanego problemu tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Komas

Komas Czeladnik forum

Chyba nie, teraz idę po pomoc techniczną. Miłego dnia:)

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Powodzenia w pomyślnym wyjaśnieniu sprawy, tutaj temat zamykam. Również miłego dnia życzę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.