Hodowla zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Aachreptak, 1 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aachreptak

Aachreptak Młodszy ekspert

Hej, czy ktoś z bardziej doświadczonych graczy mógłby mi powiedzieć czy opłaca się krzyżować ze sobą różne gatunki zwierząt? Czy ewentualny zysk przewyższa poniesione straty?
    + Czy ktoś zauważył jakiekolwiek działanie ekskluzywnych perfum? Wylałam ich z 200, a rezultaty identyczne jak w przypadku hodowli bez nich..

(Przepraszam jeśli temat się powtarza, ale naprawdę bardzo długo szukałam, i nie mogłam znaleźć nic podobnego a jest to coś, co bardzo mnie zastanawia)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej.

Jest już wątek dotyczący hodowli kolorowych zwierząt: Hodowla kolorowych zwierząt. Co prawda niezbyt aktualny ale jak odświeżysz to być może Gracze podzielą się swoim doświadczeniem na dzień dzisiejszy.
    Zapraszam również do wątku dyskusyjnego, w którym podczas Baby Boom czy Wyprzedaży Ekskluzywnych perfum Gracze zamieszczają swoje spostrzeżenia na temat hodowli: Mini Eventy - Temat do rozmów.

Tutaj temat zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.