Hodowla za 1 SP

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 6 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

Czy wiadomo coś na temat hodowli zwierząt w oazach za 1 SP w najbliższych dniach?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

HMJS, mogę Ci napisać tylko to, co zawsze piszemy w takich sytuacjach. Nie udzielamy żadnych informacji o tym co w grze w przyszłości będzie się działo, albo nie będzie się działo, w trybie innym niż w formie Oficjalnych ogłoszeń. Trzeba je śledzić, ew. posiłkować się plotkami zamieszczanymi przez Graczy w Zgaduj zgaduli, pamiętając jednak, że to tylko plotki, a nie oficjalna informacja:)

Czy masz jeszcze pytania?

3. HMJS

HMJS Stały bywalec

Ok, więc jakiego tytułu ogłoszenia powinnam wypatrywać? Jakoś do tej pory nie zwracałam na to uwagi, jak było to korzystałam a jak nie było to 2 płaciłam ale po co przepłać ;) Proszę o tytuł eventu 1 sp za hodowlę

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ten minievent nazywa się "Wesołym dniem obniżek". Przykładowe ogłoszenie znajdziesz >>tutaj<<, albo >>tutaj<<. Czasem jedno ogłoszenie dotyczy kilku takich mniejszych wydarzeń, tak więc trzeba zwracać uwagę na tytuły ogłoszeń:)

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

aleksandra lubi to.
  5. HMJS

HMJS Stały bywalec

Dzięki można zamknąć. :)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie zamykamy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.