hodowla wron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wojpul59, 25 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wojpul59

wojpul59 Stały bywalec

proszę mi powiedzieć co mi da hodowla wron ze sklepu,w stosunku do ptaszrni wron gdzie otrzymuje się wronę? nie wiem czy mam nabyć hodowlę wron

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

hodowla wron= mozliwość kolorowania wron w oazach miłości
    Ptaszarnia = zwykła zagroda z której otrzymujemy wrony

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po odblokowaniu hodowli wron będziesz miał/a możliwość hodowli kolorowych wron w oazach miłości. Z wyhodowanych kolorowych wron można wybudować kolorowe ulepszenia ptaszarni i kolorowe ulepszenia schroniska dla wron produkującego biżuterię. Kolorowe wrony można też sprzedać na targu.
    Dodam link do poradnika na temat hodowli w oazach : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

wolf031973, dziękuję za pomoc.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ewentualnie jeszcze kolorowe wrony mogą być potrzebne w eventach i jest też misja z kolorowymi wronami w spółdzielni ;)
    lepiej odblokowac-nigdy nie wiadomo kiedy się moga przydać, a ceny na targu mogą wzrosnąć :p ja właśnie zbieram na odblokowanie ;)

-katie1234- lubi to.
  5. wojpul59

wojpul59 Stały bywalec

dziękuję za odpowiedź

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.