Hodowla pająków .

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika saturn43, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jak oceniacie mój pomysł?

1. bardzo dobry

5,9%
  2. dobry

11,8%
  3. nie wiem

17,6%
  4. zły

47,1%
  5. do kitu

17,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saturn43

saturn43 Okazjonalny autor

Pająki powoli zaczynają gnić w stodole a w spółdzielni nie ma z nimi praktycznie zadań .
    Dlatego mam pomysł aby je klonować.

pająk krzyżak-5000sg
    tygrzyk-15000sg
    ptasznik-40000sg
    czarna wdowa-100000sg
    tarantula-300000sg
    Na więcej pająków nie miałem pomysłu .Pomysły na kolejne pająki mile widziane.:)Najciekawsze dodam .;)
    PS:co do cen z czasem się uregulują.

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

proszę uzupełnić pozostałe etapy hodowli do jutra do godziny 14 (musi być ich osiem poza zwierzakiem podstawowym, otrzymywanym z zagród);

3. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Jakoś wcale mi się nie uśmiecha, żeby mi po farmie biegały tarantule, albo czarna wdowa czy ptasznik, chociaż nie boję się jakoś szczególnie pająków :) może lepiej pójść w inną stroną i zaproponować nazwy tych pająków z hodowli jako śmieszne i kolorowe, zresztą bardziej by to pasowało do reszty hodowlanych zwierzaków.. :)

4. nemo75

nemo75 Stały bywalec

pająki bym akurat hodowała natomiast nie ukończyłam jeszcze zadnej misji hodowlanej i trochę dużo tych zwierzą juz jest

5. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Jak na razie mam sporo nie ukończonych misji hodowlanych i nie uśmiecha mi się kolejna . Ponadto coś zaczęło się dziać w " mrocznej dzielnicy" , więc bardzo możliwe , że pająki będą w jakichś misjach .

6. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

nie jestem przeciwny kolorowaniu wiec pomysł odpada i tak za dużo jest do kolorowania

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł niestety nie został dopracowany, w związku z tym wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

saturn43 kiedy wymyślisz 8 rodzajów kolorowych pająków i nadal będziesz miał ochotę, to bardzo proszę o ponowne zamieszczenie pomysłu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.