hodowla nietoperzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander94, 16 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aleksander94

Aleksander94 Czeladnik forum

Witam,
    mimo iż wykupiłem hodowlę nietoperzy nadal nie mogę hodować nietoperzy. jak ja mam odblokować Jacka? proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam Aleksander94.

Sprawdź proszę czy aby na pewno wykupiłeś hodowlę kolorowych nietoperzy czy może tylko kryptę.

Dla ułatwienia zamieszczam grafikę:

kn.png

Ikona hodowli w czerwonej ramce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Aleksander94

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Screenów to ja nie widzę :(
    Ale chodzi ci o zwykłe nietoperze z tej krypty, czy o kolorowe?
    Bo wiesz, nietoperzy nie hoduje się w strefie pełni, tylko na zwykłej farmie.
    A jeśli nie wchodzą ci do oaz, to się przeloguj ;)

5. SMOD_Atena

Aleksander94 jeden z Twoich postów z linkiem do strony, na której nie było niestety żadnej grafiki, usunęłam. Proszę również o nie pisanie postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dodać do zamieszczonego już posta to korzystaj proszę z opcji Edytuj.

Drugi link też do żadnej grafiki nie prowadzi. A czy masz odblokowaną tę ikonę hodowli, którą zaznaczyłam na tym obrazku, który dodałam wyżej ? Jeśli jest dostępna do odblokowania to znaczy, że nie została jeszcze ta hodowla kolorowych nietoperzy wykupiona.

Może w dodawaniu grafiki pomocny będzie poradnik, zapraszam: >
    Jak zrobić screena<.

Czy po sprawdzeniu w sklepie Jacka (hodowla jest wykupiona) i ponownym zalogowaniu do gry możesz już hodować nietoperze w oazie miłości?

zzizzie dziękuję za pomoc.

6. Aleksander94

dzięki za pomoc! ;)

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.