Hodowla nietoperzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piotr010662, 26 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piotr010662

piotr010662 Forumowy żółtodziób

Witam . Kupiłem hodowle nietoperzy w sklepie Jacka . W związku z tym mam pytanie jak mam uruchomić hodowle nietoperzy w oazie miłości?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj:) Hodowlę nietoperzy w oazie miłości prowadzisz dokładnie tak samo, jak hodowlę innych zwierząt. Do rozpoczęcia hodowli potrzebujesz 4 podstawowych nietoperzy, które otrzymujesz z zagrody Krypta nietoperzy (zagrodę tę możesz kupić w Sklepie Jacka za mroczne plony, jedna szt. jest do wygrania w misji Cudowne pnącze) lub ich klonów. Nietoperze podstawowe i ich klony możesz też kupić na targu.
    Jeśli możliwość hodowli nietoperzy nie jest jeszcze widoczna w oazie miłości - odśwież proszę grę.

Czy masz jeszcze pytania?

3. piotr010662

piotr010662 Forumowy żółtodziób

Dziękuje za informacje już działa.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro już działa - zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.