Hodowla nietoperzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krynek4, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krynek4

krynek4 Czeladnik forum

Witam i mam prosbe, kupilem hodowle nietoperzy i kompletnie nie wiem jak je rozmnarzac w oazie milosci.....nie moge ich tam wrzucic. Prosze o pomoc, gram za tate wiec doswiadczenie male. Dziekuje

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Sprawdź jeszcze raz w sklepie Jacka co rzeczywiście kupiłeś,bo podejrzewam,że kupiłeś zwykłą kryptę i dlatego nie możesz wrzucić nietoperzy do oazy. Najedź kursorem na poszczególne okienka w sklepie Jacka i wyświetli Ci się info co znajduje się w danym okienku ;)

Tak wygląda ikonka hodowli nietoperzy [​IMG]

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

To Ja może nieco rozwinę sprawę nietopków
    klikając ikonkę po lewej - kupujesz kryptę
    klikając ikonkę po prawej - możesz kolorować nietopki
    Jeśli zakupiłeś za mroczne tą po prawej stronie i nie możesz kolorować nietoperzy to się przeloguj i wtedy spróbuj a jak nadal nie będziesz mógł pisz do pomocy technicznej (link pod tą drewnianą ramką gry )
    :cry:;):sleepy:xD:p
    EDIT
    PS> nie chciałem się wymądrzać ale myślę że też pomogłem trochu

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Przenoszę do bardziej odpowiedniego działu :)
    Następnym razem patrz, gdzie zakładasz wątek.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To ja może tylko dodam, że nie da rady kolorować gacków na łące z pełnią :)
    Jak się to już wykupi, to można zawsze i wszędzie, byle nie podczas pełni na mrocznej łące ;)

6. krynek4 czy masz jeszcze jakieś pytania ????

Graczom dziękuję za pomoc :)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pytań nie widać, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.