hodowla nietoperzy i wron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika plainofwhite, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

Witam,
    chcialam sobie dostarczyc nietoperza do misji w miescie, a sie okazuje, ze takiej misji nie ma?? Z wronami jest podobnie. Co sie dzieje?

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Też tak mam. Może chodzi o to, że nie mamy odblokowanej hodowli tych zwierzaków (przynajmniej ja nie mam na pewno). Choć dałabym głowę, że wcześniej miałam te misje w spółdzielni. Ciekawe, co się stało że znikły.:)

3. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Mi się wydaje, że miałam te misje i bodajże oddawałam tam zwykłe wrony i nietoperze. A teraz tych misji nie mam, hodowli też nie mam odblokowanej.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Sprawdzić czy macie odblokowane dostępy do hodowli kolorowych wron, nietoperzy i jakie misje możecie wykonać może jedynie Pomoc Techniczna, więc zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania ?

5. plainofwhite

Odblokowanie dostepu do tej pory nie mialo nic do rzeczy. Ja nie mam odblokowanego dostepu, a caly czas dostawalam jakies nietoperze, albo kupowalam i mialam wiekszosc misji ukonczone. Pomoc techniczna nic mi tu nie da, bo sprawdzi i mi powie, ze nie mam odblokowanego. Tyle to ja sama wiem. Chodzi mi o to, ze wczesniej to nie mialo znaczenia i czy moze macie informacje, ze cos sie zmienilo i teraz juz tak bedzie?

6. SMOD_Atena

plainofwhite, gdybyśmy mieli jakieś informacje na ten temat to byłyby zamieszczone na forum. Nie pamiętam też jak to było wcześniej, czy aby wykonać misje z kolorowymi nietoperzami i wronami trzeba było mieć odblokowaną hodowlę czy też nie. Postaram się jednak jeszcze dopytać. Jednakże z uwagi na to, że mamy weekend obawiam się że szybko odpowiedzi nie uzyskamy i bardzo proszę o cierpliwość. Jeśli otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie to zamieścimy ją w tym temacie.

7. plainofwhite

Dobrze, to ja czekam. Dziekuje za odpowiedz :)

8. SMOD_Atena

Otrzymałam już odpowiedź i rzeczywiście misje, w których do oddania są między innymi kolorowe nietoperze i wrony, czyli " Mali krwiopijcy" i "Dzikie stado wron" stały się niewidoczne na kontach Graczy, którzy nie mają jeszcze odblokowanych dostępów do hodowli nietoperzy i wron w oazach. Zostało to już zgłoszone do odpowiedniego działu i pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na rozwiązanie problemu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. plainofwhite

Jasne, rozumiem. Dziekuje za przekazanie problemu :) To wszystko,mozna zamykac

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.