hodowla + misja w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marjoli40, 26 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marjoli40

marjoli40 Młodszy ekspert

Witam, mam dwa pytania:
    1. mam problem podczas hodowli w oazach miłości, po zakończeniu pokazuje się znaczek ze smoczkiem, czyli hodowla zakończona i kiedy klikam aby zebrać wyhodowane zwierzątka, to pojawia się cień ptaka machającego skrzydłami. Po wyjściu z oazy i ponownym wejściu kliknięte uprzednio hodowle są "nieodkliknięte" a zwierzęta nie odebrane. Czasami pomaga przelogowanie, ale trudno np. 30 razy się przelogowywać, coś jest nie tak, proszę o pomoc.
    2. mam problem ze zlokalizowaniem misji w spółdzielni (nie pamiętam jak się nazywała, miała kilka etapów) . Misja jest bardzo stara ale nie była przeze mnie ukończona z uwagi na dostarczenie na etapie diamentowym zwierząt, które w oazie miłości są na najwyższym etapie czyli. np.krowa truskawkowa, świnka skarbonka. W związku z powyższym trudno było mi uzyskać takie zwierzęta i zakończyć misję, chyba że została ona usunięta ze spółdzielni.
    Proszę o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli chodzi o problem pierwszy to zastosuj się proszę do poradnika: >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Polecam również sprawdzenie działania gry na różnych przeglądarkach.

Odnośnie misji to zwierzęta, które wymieniłaś wymagane są w niżej przedstawionych na obrazkach misjach:

kro.png pro.png

Wpisz w wyszukiwarce Spółdzielni fragment nazwy i misja z pewnością będzie widoczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marjoli40

Jeśli chodzi o odpowiedź na pierwsze pytanie, to oczywiście posprawdzam wszystko, natomiast odnośnie pytania drugiego, to niestety nie chodzi mi o misje ze "smoczkami" te misje widzę i jest ich wiele tzn. każda misja jest przypisana do jednego zwierzątka. Tak która szukam była podobna do misji "zamki z piasku" którą też mam nie skończoną, z uwagi na konieczność dostarczenia zwłaszcza zwierząt z wysokiego poziomu np.panda cyrkowa, wielbłąd mumia. Misja którą szukam była podobna do misji "zamki z piasku" ponieważ można było zdobyć dużą ilość florenów, super nawozu, super paszy, sianogroszy, PD, banany itp., trzeba było w niej dostarczyć różne rzeczy np. owoce drzew, rośliny, zwierzęta, produkty z tym że "zamki z piasku" dotyczą Bahamaramy, a ta która szukam łąki głównej, dzikiej, leśnej polany i zwierząt, drzew, roślin pochodzących z nich.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli o te konkretne kolorowe zwierzęta chodzi to wymagane są w misjach "hodowlanych" - ikona ze smoczkiem. Jest jeszcze taka misja Miłośnicy zupy, w której wymaganych jest kilka zwierząt z najwyższego poziomu hodowli, myślę, że tej poszukujesz i jeśli jej nie ukończyłaś to zapewne jest w Spółdzielni:

mił.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. marjoli40

o_Oooo, bardzo dziękuję o ta misje mi chodziło, wielkie dzięki

SMOD_Atena lubi to.
  6. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Widzę, że kolejnych pytań brak.
    Również dziękuję, pozdrawiam i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.