hodowla kukulek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneton05, 16 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Bardzo prosze o logiczne wytłumaczenie czasu hodowli kukułek , do czasu trwania baby boom , przeciez to nie ma zadnej logiki, kto przy zdrowych zmyslach bedzie produkowac , kazde hodowlane zwierze bez ..... baby boom. Strata super paszy , która dla normalnych graczy ( nie wkladajacych realnej kasy) poniekąd jest na wage złota ,ze tak okresle.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

A czy że tak zapytam musi być w tym logika, że na ukończenie misji z kukułkami jest niemal tydzień? :) Zauważ bardzo proszę, że w tym czasie w swoich spółdzielniach wszyscy, nawet ci którzy wcześniejszych edycji kukułek na przykład nie zrobili, mają teraz te misje widoczne i mogą je wszystkie ukończyć, bo czasu mają dzięki temu pod dostatkiem, tak myślę. :) No a ci którzy wcześniejsze misje hodowlane z kukułkami ukończyli, mogą zabrać się za inne zadania jakie sobie na swoich farmach postawią. :)

3. aneton05

aneton05 Aktywny autor

jasne ze moga dokonczyc ,ale logika każe nie hodować niczego bez babby boom, strata straszna na produkcji. A wielkie sorki , na rynku nie zakupisz kukuły, więc wynika jedno , albo trwa dłużej dla zapaleńców ,albo dla osob nie orietujacych sie co i jak. Oki,oki ja rozumiem wszystkie prawa rynku , prawa twórcow i prawa realnych pieniedzy , ale......
    To jawne robienie graczy w ......... Zenujace

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Tak zadecydowali twórcy gry, uważam, że gdyby czas na zrobienie tych misji byłby krótszy, to pojawiłoby się znacznie więcej głosów niezadowolenia. Myślę, jednak że nasi Gracze doskonale orientują się w prawach farmerskiej genetyki i świetnie wiedzą kiedy hodować kolorowe zwierzęta, a kiedy nie. :)

5. aneton05

aneton05 Aktywny autor

zapomniałam dodac ,majac przykładowo 1000 szt super paszy (opcja), stawiajac max oaz miłości , a z gory zakładam ,ze srednia posiadania kukułek okolo 10000-12000 tys, skracajac czas produkcji o 50 % uzywając perfum 4 szt przy jednej produkcji, po kiego grzyba tyle czasu na te eventy , powtarzam ,bez babby boom produkcja ni w zab nieopłacalna i nie tylko kukułek ale wszystkich zwierzat hodowlanych. A tam gdzie brak logiki tam chodzi o kase xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

tak gracze wiedza kiedy hodowac a kiedy nie, cóz przykład ostatnich zwierzat ,osłow , jeszcze przed baby boom ,na rynku pojawiły sie kolejne etapy ich metamorfozy , niby skad ..... ze niby z pazernosci graczy na sianogrosze ??? błagam, powagi trosze ze strony modów w tłumaczeniu. A no tak ,nie wypada napisac z waszej strony ,że chodzi o kase. Nie wciskajcie ludziom , banialuków ,oraz nielogicznych wytłumaczen, moja zasada nie potrafisz logicznie ,szczeze , odpowiadac na pytania , przemilcz temat ,a nie pisz po to zeby miec co napisac i w przypadku modów robic sobie statystyki.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 listopada 2014
  6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Myślę, że nie wzięłaś pod uwagę także tego, że zdarzyć się mogą również przeskoki, są też Gracze, którzy lubią miksować i wcale nie potrzebują aż tyle super paszy czy kukułek. :)

Jako że dział pytań ogólnych nie jest wątkiem dyskusyjnym, na temat hodowli kukułek podyskutować można w rozmowach na aktualne tematy, w tym oto wątku EVENT: Kukułcze tajemnice, w tym miejscu wątek zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.