Hodowla kolorowych myszy oraz event Impreza z fondue

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jak do tej pory to same nakrapiane i kuchenne, w nosie z takim BB BP:cry::cry::cry::cry:>:(>:(>:(>:(>:(

2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Evencik zaczęłam o 19tej:):) oczywiście skończony, z kombajnem to szybciutko..aż za szybciutko, teraz pokombinuje z miksami i koniec zabawy:)szkoda że BB nie trwa do 22giej...

3. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

No nie.... Za mało czasu na to klonowanie, wróciłam do domu po 19... Zobaczymy co uda się po klonować. Może będzie jeszcze jedno BB :D

toDzasta lubi to.
  4. Anneloes

Anneloes Koneser forum

A u mnie na bazarku zwykła mysz 4000, kuchenna - 7000. Cudowne xD

5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Szkoda że już koniec BB

6. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ma być podobno od piątku ale trzeba śledzić OO ja też wróciłem o tej porze coś kilka minut przed 19.00 i na około 150 s.paszy 1 x myszkieter ze zwykłych więc szału nie ale poczekam na dłuższe BB i pewnie będzie lepiej wtedy dokończę misję:p

Ostatnie edytowanie: 22 lutego 2016
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Pnącze odpalone :D i na dodatek z dzisiejszego BB miałam przyjemność :D. Zresztą, w życiu nie zrobiłam hodowlanego w takim tempie :D. Trafiłam astromysz i laboratoryjną xDxDxD. Inne zwierzaki też zachowywały się przyzwoicie :). Gratuluję Wszystkim zdobywcom pnącza i trzymam kciuki za tych co jeszcze będą walczyć :).

8. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam pochwalę się u mnie ze zwykłych komputerowa oraz 2 myszkietery pnącze działa sp poszło coś około 200 szt

9. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać wieczorową porą
    właśnie wyhodowała mi sie ostatnia mysz, pnacze odpalone. Ze zwykłych dostałam trzech muszkieterów, oczywiście nie razem. Pozostałe do bani jak zwykle duża ilość wtop. Ten algorytm hodowlany jest ustawiony chyba na dużą sprzedaż SP( wyjdzie coś ciekawego, jak nie teraz to następnym razem itd..) a ja nie bawie sie w hazard, dlatego kończę zabawę hodowlaną życząc wszystkim pieknych wyników.

10. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Pnącza nie mam - przeszkoki takie, że mam tylko 1 kuchmistrza, ale za to 4 muszkieterów i 1 mysz laboratoryjną. Poczekam na następne BB zobaczymy co trafię ;)

gadek lubi to.
  11. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Event skończyłam. Pnącze odpalone. BB bardzo szybkie. Udało mi się załapać.
    Z najlepszych przeskoków jakie miałam to ze zwykłych dwa razy muszkieter i dwa razy mysz laboratoryjna.
    Przy kolejnym BB tez sobie pokoloruje myszki i nie tylko.

0olimpia0, morellaa oraz gadek lubią to.
  12. natalia475

natalia475 Czeladnik forum

na jakiej zagrodzie stawia się serownie

13. aluuskaxd

aluuskaxd Czeladnik forum

serownia to warsztat :)
    musisz najpierw go wybudować w mieście i dopiero pomarańczowe ulepszenie możesz nanieść na podstawe:)

eliza9070 i _Grani_ lubią to.
  14. natalia475

mam serwonie pomaranczową z eventu ale jakie zwierze jest podstawa

15. gadek

gadek Fanatyk forum

Fabryka serów,musisz ją w mieście wybudować.

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

serownia zwykła-fabryczka myszy-do wybudowania w miescie ;)

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  17. natalia475

znalazłam dzięki

18. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

głupich, zakochanych i studentów xD;)

_Grani_ i -katie1234- lubią to.
  19. 11eveline

11eveline Książę forum

Trafiłam mysz komputerową:inlove: i dokładnie nie wiem z czego, albo ze zwykłych albo nakrapianych.:inlove::inlove:

20. mieczu

mieczu Baron forum

ja również wykonałem plan minimum ;)
    event w całości i nowa różowa zagroda w pierwszym dniu, tego jeszcze nie grali...
    ja też startowałem z około 1300 SP, ale zostało mi jeszcze około 400, na czarną godzinę, hehe
    specjalne podziękowania dla królowej karnawału, wracaj prędko...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.