Hodowla kolorowych myszy oraz event Impreza z fondue

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Na mojej farmie jest podobna sytuacja,obojętnie jakie zwierze klonuję wkładając do oazy 4 takie same sztuki
    to wychodzi mi jedna poziom wyżej i jedna podstawowa-najniższa nieraz dorzucone są 2 szt podstawowej.
    Jak się bawić i mieć dobry humor jeśli ma się takie wyniki.Szkoda zachodu i nie myślę kupować pakietów z Sp
    na taką wątpliwą zabawę.
    Dobrego wieczora życzę.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Megan, Twój post nie ma nic wspólnego z myszami, więc usuwam.

3. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam wszystkich smutasków, którym się hodowla nie powiodła:)
    Jak napisałam wcześniej nie zazdroszczę nikomu tych pięknych okazów, tych krówek truskawkowych i innych piękności:) Jak to mówią, kto nie ma szczęścia w grze, ten ma szczęście w miłości, czy jakoś tak:)hihi Dzisiaj jeszcze popróbowałam troszeczkę poklonować, robiłam różniste kombinacje, ale niestety przeskoków żadnych, a nawet cofki. Zatem nadszedł chyba czas na podjęcie poważnej decyzji,ale jutro nad tym pomyślę, bo dzisiaj już mi się nie chce:)
    Pozdrawiam i życzę wszystkim wspaniałych przeskoków:)
    Acha, dziękuję również za miłe słowa , racja samemu to tak jakoś głupio zalewać smuteczki, zatem zapraszam sąsiadki:)

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

No to myszy uważam za zrealizowane zgodnie z planem ;)
    zagrody_myszy.png
    Trzymam kciuki za walczących :)

5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

to mój pierwszy jedyny i chyba ostatni myszkieter z klonowania, mixowania, naprawde jestem pod wrażeniem tego "eksperymentu"
    a sklonowałam naprawde bardzo dużo mysz, nakrapianych, tych z kokardką i skoczków,
    cała mase mixsów aż do kuchmistrza włącznie.
    Ostatecznie dziś wrzuciłam 4 kuchmistrzów, żeby chociaż raz wypadła mi jedna większa mysz, chociaż i tych niestety miałam mało. (szkoda, że jednak nie wrzuciłam po bożemu, miałabym wtedy 2 dodatkowe myszkietery - zrobiłam 10 mixsów myszy z kuchmistrzem wczoraj, ale wynik wywołał u mnie taki "zachwyt" że z tego wszystkiego, aż zapomniałam jak sie robi screena).
    A tak zakończyłam klonowanie - to co widać plus to co poszło do misji eventowej.

Wyjątkowo słabo. I miałam ponad 500 mysz. i poszło prawie 600 sztuk paszy.

Drugi myszkieter jest z drzewa. Trzeciego trzeba by upolować na targu i na tym ( 7 zadaniu ) zakończy się kolejna misja hodowlana w spółdzielni.
    Bo pozostałych mysz u mnie na targu nie zobacze na pewno przez najbliższe 3- 4 miesiace. A dwie ostatnie to moze za rok.

6. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Za ile możecie sprzedać astromysz??? u mnie taniocha na razie, moje myszki na razie posiedzą w stodole:)

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie astromysz jest po 4500000, w takiej maksymalnej cenie jest wystawiona na targu:)

mieczu lubi to.
  8. elajj

elajj Młodszy ekspert

witam
    misja skończona pierwszego dnia a dzisiaj udało mi się wybudować różowe myszki :)

9. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Czyli na Twoim targu można kupić astro??? na moim powyżej myszkietera nie ma nic:sleepy: a moją astro mogę maks za 2 mln wystawić... szkoda że ten targ co jakiś czas nie zmienia się na inny, bo na moim w koloruskach to taki zastój jest że to cud czasami coś upolować...

gosiagosia60 lubi to.
  10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie było kilka sztuk laboratoryjnych i kilka astromyszy, wystawił je jeden farmer, ale popyt jest duży i teraz już powyżej myszkietera jest szarość:(

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Najlepszy mix myszy, który mi wyszedł to niestety tylko ten:

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2016
  12. mieczu

mieczu Baron forum

hej farmerzy, zauważyłem ciekawą rzecz, otóż pierwszy raz przy wprowadzaniu hodowli nowego zwierzątka - event wprowadzający tą hodowlę kończy się wcześniej (o 8 godzin) niż trwa towarzyszący mini-event Baby Boom, więc...
    mając 120 sztuk sera można z misji "Rakietowa Mysz" otrzymać 56 sztuk super paszy!!
    misja ta powinna pojawić się w spółdzielni za niecałą godzinę, po 14-tej, gdyż wtedy kończy się event, no, chyba, że nie będą tacy dobrzy dla nas i coś pozmieniają z tym wprowadzeniem...
    jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to, mając ser, można jeszcze 28 oaz postawić, tanim kosztem, podczas tego BB i równocześnie trochę dzisiaj zarobić na serze, hehe

Nutka i Anhedrea lubią to.
  13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A teraz coś takiego myszowatego:

Spróbuję jeszcze te kuchmistrze wsadzić do mixów

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

To ja mam już od x czasu problem ze sprzedażą psiaka agenta :cry:
    Co do myszy, to rarytasów nie ma, ale i tak nie jest tak najgorzej. Jak na mój serwer to nie ma tragedii. Oczywiście jak zwykle najlepsze przeskoki ze zwykłych myszy -.- Żeby te wyższe chciały przeskoczyć o 3 w górę :p

15. Karen139

Karen139 Baron forum

U mnie na targu najwyższa dostępna mysz to Myszkieter. Powyżej tylko szarość widzę.
    Myszki rózowe są na polu.Wyhodowane własnymi rękamixD
    Zbudowałam różowe wielbłądy i pandy...........Ale to już zasługa targu , a nie mojego klonowania. Takich zdolności, to ja nie mam:cry::cry::cry:

gosiagosia60 i Nutka lubią to.
  16. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

No no ja chyba jakiegoś farta mam :D Z połączenia zwykłych wyszła nakrapiana i myszkieter :inlove:

Nutka i moni15382 lubią to.
  17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Niestety na tym się skończyło. Na pozostałe klonowania lepiej spuścić zasłonę milczenia. Jeżeli coś przeskoczyło o 1 pokolenie, to było maksimum.

TETUNIA lubi to.
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za opinie i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.