Opinie Hodowla grzybów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Jak Wy to robicie, że oddajecie wszystkie roślinki do zadania i dopisują Wam dodatkowe 5szt.? Mnie zawsze zostawia 10szt. I nawet jak ręcznie zasteruję te 10szt. do oddania, ani drgnie nie chce ich przyjąć. O dopisaniu 5 dodatkowych szt. na rozsiew nie ma więc mowy.:(

2. Pryku

Pryku Weteran forum

Mozesz dodac te 10 plusami... ale mi jakos od rana nie dopisuje juz 15 do tylu w zasadzie ;/

hiacynta i magdusia668 lubią to.
  3. siasia48

siasia48 Stały bywalec

dziwne, kilka razy próbowałam wrzucić te pozostawione przez system 10szt. do zadania i nic, a teraz przyjęło. Znowu jakieś błędy? Czekam na dopisanie 5.

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak, jak jest napisane w Poradniku - na specjalnej polanie eventowej można użyć tylko wody i zwykłego nawozu. Żadne bonusy tam nie działają.

milka1057 - Twój post, który nic nie wnosił do tematu wątku usunęłam. Swoją opinią na temat działania gry możesz podzielić się tutaj: Opinie - Otwarte beta testy.

5. sloneczko2702

sloneczko2702 Czeladnik forum

Może ktoś powiedzieć. Jakie pola jest najkorzystniej ustawić na polu ewentowym?

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Takie, na które zuzyjesz jak najmniej nawozu i wody.
    Czyli duże ,średnie i reszta małe.

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

8. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

macie jakieś sprawdzone ułożenie, które daje najwięcej roślin w evencie bez kupienia koszyków ??

9. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

bez względu na to jak ułożysz pola,dostaniesz tą samą ilość roślin,tyle tylko że jak masz same 1x1 to zużyjesz więcej wody i nawozu

10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Eventu nie przyśpieszę w żaden sposób i nie wiem czy go skończę, ale jak nie to też nie ma wielkiego żalu.

Na pewno wolę sprzedać truflę na targu aniżeli oddać za 2SP (w sumie to chyba 30SP mniej wypadnie). Gdyby zamiast paszy nagrodą były kupony na kombajn, nawet te 1-godzinne, to już by była inna bajka :p

11. Pryku

Pryku Weteran forum

Masz sporo czasu raczej wiekszosc skonczy ktorzy czesciej wchodza na farme

12. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

bez wstawania w nocy jest to niemożliwe aby ewent skończyć

hiacynta, PoloMit oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zrobiłam nie cale boczne,dla drzew i dalej nie robię :p

14. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Na jakim etapie jesteście? Ja kończę dopiero 4e zadanie, ciekawe czy uda mi się skończyć:)

15. Anhedrea

Jestem w trakcie 5 [​IMG]

16. Pryku

Pryku Weteran forum

Takze w koncowce 5go... i dopiero teraz zerkajac na sezon patrze po co mi 15 zetonow jak ich przy tym evencie nie wykorzystam ;/ ehh cos trzeba wymyslic

17. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Ja jestem na piątym (1/3), może jakoś dobrnę chociaż do pnącza. Event długi, szansa jest :p

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja jeszcze nie zrobiłem żadnego zadaniaxD Bo czekam do 22 na zbiór oliwek (oczywiście przez moją niecierpliwość nie obyło się bez wykorzystania jak do tej pory po 1 bonusie 100% na drzewa i 100% na warsztaty, ale dalej siałem jarmuż dla salamander zamiast postawić drzewa, które produkują mi owoce, których mi brakuje do hodowlanego8)). Poza tym... Nie wiem czy lepiej najpierw skończyć siać tę lukrecję czy siać to, co akurat potrzebuję do zadań eventowych... A to nie koniec zbiorów oliwek, jeszcze jeden mnie czeka:p Po nim będzie nadmiar po użyciu bonusu i wystawię go na targ:D

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2021
  19. Anhedrea

Sianie lukrecji jest na specjalnym polu i nie koliduje z niczym innym.
    Siej tą lukrecję na zmianę z grzybem.
    A resztę oliwek dokup na targu.

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2021
  20. hanzos

hanzos Ekspert forum

ja też jestem na końcówce 5 zadania. ale w istocie zastanawiam się czy da się skończyć event bez nocnego wstawania? kuszą neonowe zagrody, ale nie wiem czy aż tak aby wstawać w nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.