Opinie Hodowla grzybów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kiedyś można było wygrać Wielkie Turbo Drzewo [​IMG]

Teraz skarpetę można wylosowywać na kole fortuny, kupić trochę za farmarki.
    Można też kupić za FL w Galerii handlowej [​IMG]

Działa tak, że podlane skarpetą drzewa rosną o 35% szybciej

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dalej robię 5 zadanie... Mam 166/995 grzybów uprawnych. W tym tempie nie wiem czy dojdę do końca8)

3. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Faktycznie event dla cierpliwych i systematycznych ludzików mnie obie cechy charakteru są genetycznie obce , wolno tych roślinek przybywa

4. krasnoludek10

Mnie też, bo wolę dłużej pospaćxD Z moją cierpliwością też różnie bywa:p

Zbiór o 14:48:p

5. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Masz racje ciagnie sie jak flaki z olejem

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

U mnie też nie pokazuje zdobytych kropelek. Wejdź w stodole na "Inne" i tam zobaczysz ile faktycznie masz kropli.

Męczę się z 8 zadaniem... następny zbiór lukrecji o 19.30
    Do pnącza brakuje 1410 lukrecji i 1450 grzyba... baaardzo dużo -.-

7. grania.

grania. Baron forum

U mnie zbiór za 20 min - będzie później bo właśnie do domku wyruszam, a po drodze zakupki :). Kropelki są w komplecie, a do końca 1700 grzyba i 1709 lukrecji. Praca po nocach nad zestawieniami sprzyja regularnym zbiorom 8). Ale faktycznie jak flaki z olejem i nijak tego przyspieszyć nie można.

8. darbus1961

Ja już zostałem wytresowany jak "pies Pawłowa' co jakiś czas sprawdzam czy 5 roślinek do licznika mi dodało ale wiecie przyjdzie coś trudniejszego i będziemy bardziej narzekali ten event jest na tyle sprawiedliwy że wszyscy "lekko szarpnięci" mają szanse go skończyć

9. krasnoludek10

Ja się ciągle męczę z 5. Następny zbiór grzyba bodajże o 19:35.

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Małe podsumowanko, 8 dób do końca, a do wysiania 1637 lukrecji i 1759 grzyba, czyli 22 siania jeszcze, powinnam zdążyć.:)

11. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Też w sumie dam swoje podsumowanie:oops: lukrecja mnie wkurza:( brakuje mi jeszcze 2840 lukrecji, 1595 grzyba i 314 wody. Strasznie nużące jest to wszystko. Muszę się pilnować żeby nie zerować roślin w złym momencie, bo już tak zrobiłam na początku:wuerg:

12. krasnoludek10

To i ja przedstawię swój stan eventu. Zbiór o 00:05. Brakuje 2298 grzyba oraz 2078 lukrecji (jak się nigdzie nie rąbnąłem) :cry::cry::cry: I tylko 511 kropel8)

hiacynta, darbus1961 oraz PoloMit lubią to.
  13. .elom.

.elom. Moguł forum

Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł.

14. dotas

dotas Stały bywalec

U mnie jakaś kpina. Właśnie zebrałam drzewa na leśnej polanie i niespodzianka... żadnej kropli nie przybyło. Porażka. Totalna.

A ogólnie to jestem w połowie 6 zadania.

Nawet nie liczę czy dam radę. Po kropelkach w grze to chyba będą mi potrzebne krople na uspokojenie jak tak dalej pójdzie.

Edit.
    Po 10 minutach jednak krople dodało.

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2021
  15. majka47

majka47 Komisarz forum

Masakra cały dzień sieję lukrecję,właśnie zebrałam i brakło mi 15 do 860 i mnie ponosi,kropelek mam już ponad stan.Z drzew 20-godz lecą bardzo dobrze.

16. Pryku

Pryku Weteran forum

W sumie zostaly te 3 najciezsze etapy do pnacza... Glownie dzieki wczesnym wstawaniem do pracy i nockami

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  17. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

[​IMG] Jestem dopiero tutaj,przed samym zbiorem lukrecji muszę wyjść do pracy.Nie wiem czy zdążę z tym eventem.Zastanawiam się czy nie zostawić tego bo mnie wkurza.Powinny rośliny krócej rosnąć.Mogliby zrobić event i niech będzie bardzo trudny ale nagrodą niech będzie item ,który działa na to pole albo ilościowo albo czasowoo_Oostatni raz rozpoczęłam event na tym polu.:cry::mad::(

Ostatnie edytowanie: 16 marca 2021
  18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Zrobiłam 7 kroków, jestem tu gdzie Ty.

do pnącza dojdziemy :)
    A potem może jeszcze po skrzyneczkę i się okaże, że zrobimy :)

Komplet itemów jest podwójny, więc pnącze będzie :)

19. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie wygląda to podobnie, do końca jeszcze 2064 lukrecji i 1795 grzyba ;)

20. darbus1961

Też mam identycznie jak TY może się uda skończyć całość

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.