Opinie Hodowla grzybów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

[​IMG] mam dopiero cztery i pół zadania.W niedzielę i poniedziałek będę mogła regularnie zbierać z pól to wynik powinien się poprawić.Kropelek 546.Może się uda skończyć event.

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2021
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

W tej chwili skończyłam 5 zadanie... na noc lucerna.
    Kropli dopiero 470 :(

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Skończyłam 7 zadanie :)
    Dobrze idzie:)
    Krople zbierają się :)

4. Pryku

Pryku Weteran forum

Dopiero ?? dobrze Ci idzie... ja po 5 mam 220 to jest problem

5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

4 zadania zrobione a kropli mam 1282 , więc grubo ponad stan :p używałam skarpetę i ładnie leciało :)teraz czekam na zbiór lukrecji i oby do gałązki dotrzeć 8)

6. hanzos

hanzos Ekspert forum

kropelek mam 277,czyli do zakończenia brakuje mi 623 ? czy się uda zobaczymy. nie mogę się doczekać kiedy uzbieram 300gwiazdek na odblokowanie runy żywa legenda, żeby nie trzeba było ciągle pucharu przenosić na łąki.czasami zapominam i ewidentnie wtedy mniej wypadajek. żeby jeszcze można było zdobyć johna cytrynę, to chyba skończyłby się problem z wypadajkami.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jednak rozsiewam ponownie grzyba już a nie po wysianiu drugiego badyla. Ale oczywiście z przyzwyczajenia dałem małe pola na reszcie i poszło więcej wody i nawozu8) No trudno:p Po mszy zmienię na duże, średnie i małe i najwyżej znowu będę siedział po nocach8) Ale jedno jest pewne - na pewno nie wydam 100 złotych na parę roślin i wylotek oraz bonus pracowitą mrówkę-.- SNZ i TNZ też sobie uzbieram sam:p

8. monia1125

monia1125 Hrabia forum

U mnie idzie powoli. Jutro odcięcie od komputera, wskoczę dopiero wieczorem i to późnym, dziś próbuję nadgonić ale raczej wątpię żebym ukończyła..
    Kropelki lecą akurat obie strefy załadowane drzewami. :p

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To idziemy równiutko.:)
    Wody już wczoraj miałam nadmiar. Leśna i Las Tropikalny już przywrócone do "normalności".:)
    Dobrze, że spojrzałam na screena, bo zauważyłam, że nie oddałam do zera lukrecji. Od początku tak robię, zawsze to 5 roślinek więcej.

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja niestety dopiero robię 6. [​IMG]
    Chyba z zegarkiem/budzikiem w ręku zbierasz.
    Także w nocy.

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Trochę nocy zarywam, ale rano to już niestety później wstaję. 8 godzin mam na sen.:)
    W dzień staram się pilnować zbiorów, bo jednak dużo tych roślin trzeba - jeszcze mi brakuje 2.219 lukrecji i 1.795 grzyba.
    Dłuży się ten event, nie lubię tych pól specjalnych.

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na polach lukrecja. Od rana będę siał grzyba do piątego zadania.

13. magros

magros Nadzorca forum

Witam robie zad 6 a kropelek brak mi tylko 6 szt zaraz wyleca i laki wracaja do codziennosci

14. 13malinka94

13malinka94 Okazjonalny autor

Gdy zbieram w lesie tropikalnym nie dostaję kropel tylko z leśnej polany. Mam wystawiony cały las tropikalny drzewami. I znowu kant.

hiacynta, alekar oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Ten event ma adekwatną nazwę do tego co się w nim dzieje , czuję się jak bym się zgubił w lesie na grzybobraniu i nie mógł odnależć ścieżki powrotnej do domu a za mrówkami nie pójdę bo to jeszcze dłużej wyjdzie>:(

16. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

moze ktos podpowie jak zdobyc skarpete i jak to dziala

krasnoludek10 lubi to.
  17. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a ja odwrotnie...

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Często przy zbiorach nie pokazują się dobra na tym pionowym pasku.
    Warto sprawdzić na tym drugim na dole:

19. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Spróbujcie się przelogować, u mnie dziś po zbiorze z lasu tropikalnego kropel nie pokazało, ale po przelogowaniu dopisało. Sprawdziłam dla pewności w stodole w zakładce inne i przy wejściu do oddawania też są :)

20. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Ten event jest eventem dla cierpliwych :p Strasznie wolno to wszystko się posuwa....... Ósma zakładka rozpoczęta :oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.