Opinie Hodowla grzybów II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .elom.

.elom. Moguł forum

Teraz to podpowie co zrobić - któryś z modów .

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja nie mod, raczej odwrotnie, ale -

A to, co było do zbioru pośrodku pola zebrałaś...?

3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Witam w klubie ;)

4. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie też cieniutko, ale czas pokaże co dalej :)
    Rysia na pewno nie pobiję :) Nie mam nawet setki :(

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Troszkę lżej się robi, jak jest nas "zakręconych" więcej :D, ale damy radę z tymi wypadajkami, roślinka na polu akcji rośnie długo, więc na spokojnie uzbieramy :)
    U mnie za 20 minut pierwsze zbiory drzewek xxl na wyspie :D, oby było "deszczowo" ;)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Obstawiam 40-50 wylotek (bez JC). :p

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Brawo :D, wyleciało mi 48 kropelek, bez JC ;) cóż za trafność ;)

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Zawsze słucham hlnrys i dobrze na tym wychodzę :D A co do wypadajek- chyba losowość :) No i moja niechęć do usuwania zagród ;)

9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

Roślinka rośnie, kropelek obecnie na stanie 189 myślę, że ze spokojem uda się uzbierać wymaganą ilość

krasnoludek10, Aisha1969 oraz AngelGina lubią to.
  10. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Nie mam nic

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zbiór drzew 20 h z wyspy dał

wczoraj 91 krople
    dziś 129

czyżby załączone pnącze ? [​IMG]
    zobaczymy wieczorem

a za dwie godziny zbiór drzew na farmie

Ostatnie edytowanie: 16 września 2022
  12. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Na tą chwile kropelek mam 521 jeszcze dzisiaj 9 szt.uzbieram z magicznych,jutro rano powinnam uzbierać komplet Zostanie tylko sianie w środkowym pasku trzy kroki zrobione.

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Wylotki w komplecie (a nawet w nadmiarze), teraz tylko pamiętać o sianiu na PST ;)

14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    U mnie tak samo. Teraz tylko sianie i zbieranie ;)

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja zbieram te z leśnej i lasu za jednym zamachem:p O 14xD:cry:xD

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A czemu rano nie zebrałeś ?

Drzewa z leśnej mogę zbierać raz dziennie

z wyspy ( co drugi dzień ) dwa razy
    mówimy o drzewach 20 h

A jak z kroplami stoisz ?

Aisha1969 lubi to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Rano nie zebrałem z jednego prostego powodu - zapomniałem użyć TNZ na jakarandach i wierzbach całolistnych i mi się czasy rozjeżdżają, więc zbiorę razem i teraz jednak użyję TNZ - mam go sporo, nie zbiednieję od ubytku 12 sztuk na dzień:) Wszędzie zbieram raz dziennie, bo mam 20h drzewa i 24h, bo wczoraj dobrze się spisały i do aż tylu nie będę zużywał TNZ na Farmie ani wyspie;) Fiolka wzrostu też czeka na gorsze czasy, ponieważ na razie krople wypadają bardzo dobrze - wczoraj 191 sztuk, dzisiaj też stawiam coś koło 150-200. Ale oczywiście zobaczymy w praniu:) Za to rano zebrałem pigwy, jabłka i pomarańcze z głównej i dzikiej:p Mirabelek niestety już nie, ale niedługo zbieram strusie jaja i drewno ponownie - bobrom też muszę dawać Super Paszę od razu, bo jednak za bardzo się te czasy różnią:sleepy: Nie ma to jak zmieniać Super Paszę karmiąc rekiny i bobry na SGxD:cry:xD Przynajmniej tyle dobrego, że zarobek solidny, bo użyłem bonusy - na drzewa 100% i na wszystko 200%. Oczywiście babeczkę zjadłem:D

Aisha1969, AngelGina oraz agniecha$ lubią to.
  18. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Cały tropikalny las w drzewach XXL czyli jakieś 184 szt., bo 4 pola zajmuje tropikalny ogród, a wypadło 70 kropli, czarno to widzę żeby uzbierać ich jeszcze aż 598 i jak to jest możliwe, że inni mają już komplet.

Ostatnie edytowanie: 16 września 2022
    AngelGina, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

a ile wypadło na leśnej ? bo według mnie na spokojnie można zebrać kropelki do końca eventu :)

20. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Przy pierwszym zbiorze nie sprawdziłam, ale z pewnością niewiele, ponieważ stoją tam zagrody, a nie chce mi się ich demolować, nawóz jest i był cały czas potrzebny, jeszcze do niedawno zakończonego eventu, więc drzew jest tyle co po bokach czyli 28 szt.

AngelGina i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.