Opinie Hodowla grzybów II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No i jednak wystawiłam drzewka. Zagrody zostawiłam. Zobaczymy jak polecą wypadajki.

AngelGina, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ale warto opis doczytać do konca ;)
    upload_2022-9-14_20-13-39.png

1. Traci bonus w postaci skrzyń
    2. Można ustawić na Wybiegu dla zwierzaków domowych. Jak wiadomo na wybiegu nie postawimy zwykłych itemów, które nie zawierają bonusów.

3. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

To wspaniała wiadomość, robię jak nic:):p

4. ryzio

ryzio Weteran forum

też robię :)

krasnoludek10, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  5. tajger1212

tajger1212 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam serdecznie ja tylko z informacją że również dopisuję się do listy robiących ten event:D:D:D

krasnoludek10, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

mam wszystko do bocznych pasków itemy zachęcają więc trzeba go zrobić :)

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam :)
    Event robię, chociaż coś mnie wczoraj przyćmiło i zamiast przygotować las tropikalny pod wypadajki, to uszykowałam kryształowe wodospady, a w tropikalnym mam samą zwierzynę, więc nie wiem jak to u mnie będzie z tymi kropelkami, na start krucho -.-, teraz tylko ratuje mnie wysoka wypadalność, lecę wkopywać drzewa w lesie tropikalnym, na wieczór będą ;)

8. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

W stodole zero drewna, na targu zero drewna>:(>:(>:(

Aisha1969, 6elka4 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wystaw tartaki bobrów jak masz:) A jak masz narzędzia, to zrób je w miejskim warsztaciku. Bobry i pasza dla nich w miarę tanie;)

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  10. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Bobry nie są drogie ,to fakt. Ale zobacz,ze w wersji podstawowej drewno jest gotowe po 48h... Przy pomaranczowym tartaku produkcja trwa 31:41. Trzeba liczyc na to,ze event trwa tydzień i w końcu jakies drewno sie pojawi ;) Az sprawdzę jak to wygląda u mnie na targu: ponad 251 tys/szt. Gdyby chciec kupic- droga zabawa ;)

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  11. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Dzień dobry :)
    Fajny item, więc event robię, ale bez demolowania łąk na wypadajki. Na leśnej i wodospadach mam trochę drzew, itemy, magazyny i absolutnie nie chce mi się tego ruszać. Ile wypadnie tyle będzie, najwyżej podsypię turbo Zosią, są jeszcze magiczne i sąsiedzie, więc liczę, że te 700 sztuk kropli wody przez cały event spokojnie bez demolki się uzbiera :)

Aisha1969, krasnoludek10 oraz AngelGina lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zielonygroszek83 wypadajki w tym evencie mają wypadać z drzew na Leśnej polanie i w Tropikalnym lesie.

13. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo pomyślałam jak krasnoludek10, że dobrze by było wystawić swoje tartaki bobrów, co prawda czas produkcji jest długi, ale z wodą troszkę krócej, poza tym, jeżeli posiada się SP, to można te 35 sztuk SP użyć, przez 5 dni posiadając 7 tartaków da się uzbierać potrzebne produkty :), a są jeszcze inne dobra (może nie każdy je posiada), np. bonus do warsztatów, który podwaja ilość zebranych produktów :)

14. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

no brawo ja,że zamiast lasu deszczowego to naszykowałam sobie wodospady o_O
    czy na polu akcji chutney nie działa też?

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam w klubie :) Zrobiłam dokładnie tak samo, naszykowałam wodospady, a nie las tropikalny, niedawno sadziłam drzewka z nakładkami xxl, może coś wieczorkiem wyleci :)
    Na polu akcji chutney niestety nie działa, tylko woda i zwykły nawóz.

Aisha1969, krasnoludek10 oraz *emer* lubią to.
  16. krasnoludek10

Od czego są Super Pasza i wszelakie bonusy na żniwa, warsztaty lub drzewaxD:cry:xD

Aisha1969 i AngelGina lubią to.
  17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Fakt :) Ale 35szt? Na szybko? No chyba,że warsztacików full się wystawi :) Ja raczej jestem graczem typu minimum ;) Po jednym warsztaciku mi wystarczy :D Dlatego ciułam ziarnko do ziarnka ;)

Aisha1969, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. krasnoludek10

Ja nie pamiętam po co, ale kiedyś produkowałem tartaki bobrów i mam ich trochę, chyba w okolicach 10-15 a fabryk strusich jaj równe 9:D Ostatnio też staram się oszczędzać bonusy i skrzynie z nimi:) W sumie to wszystkie skrzynki oszczędzam i imprezówki też, ale z tymi ostatnimi badziewiami na koło mam największy problem:p

Aisha1969, GreenHills oraz AngelGina lubią to.
  19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Największy problem mam z tymi żółtymi zagrodami i ulepszeniami jodły . I solą,cukrem i mandragorą. Może dlatego,że piekarz ze mnie żaden ;) A tak? Uważam,że wszystko się przydaje. Oczywiscie jest super jak wypadną nawozy lub bonusy ale na te ostatnie przestałam juz liczyć. Tartaków mam chyba 18... Do eventu wystawiłam dwa ( na swoje potzreby mam ) bo miejsca brak- drewno w dobrej cenie ;)

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zajrzyj do inwentarza z Towarami konsumpcyjnymi, może masz Skrzynie warsztatowych różności II, można z nich losowo otrzymać również drewno.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.