Opinie Hodowla grzybów II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skretnik

skretnik Moguł forum

Pamiętajcie, że wylotki tylko z drzew i tylko na "leśnych" obszarach (polana i deszczowy).

A deszczowy to który??

Aisha1969, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pole na wyspie, te po lewej.:)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Las tropikalny na wyspie:)
    Jakarand mam tylko 6 i trochę za późno aby je wystawiać (jest już po 15), więc na Baśce pójdą bananowce. Na farmie wierzb nie mam wcale, więc pójdą klony cukrowe. Jutro zmienię na jabłonki a na wyspie muszę sprawdzić co ma po 12h:)

Ostatnie edytowanie: 14 września 2022
    niebo016 lubi to.
  4. hlnrys

Nie masz 6 skarpet (o fiolce wzrostu nie wspomnę)?8)
    Co z Ciebie za gospodarz?o_O:oops:
    xD:cry:xD

5. krasnoludek10

Oczywiście, że mam:) Po prostu nie widzę sensu wystawiania marnych 6 jakarandxD:cry:xD

niebo016 lubi to.
  6. hlnrys

Tylko później nie płacz, jak na koniec będzie brakowało marnych 6 wylotek.8)

7. krasnoludek10

Proszę bardzo, wystawię je specjalnie dla Ciebie, abyś przestał marudzić:p Zdobyte z zagadkowych drzew wierzby całolistne też.

W temacie - z owoców drzew brakuje mi tylko kasztana, ale jak na złość mam tylko 1 kasztanowca i wszystkie jego owoce wymiotło z targu-.- Przynajmniej tyle dobrego, że śliwy mirabelki ostatnio zdobyłem w sporej ilości i uda mi się je wyprodukować do końca eventu:p A może nawet na targ:D:music::music: Co do roślin, to na szczęście są to tak małe ilości, że przy odblokowanej runie na drzewie zwiększającej liczbę możliwych do kupienia roślin do 300 nie będzie większego problemu, czerwony koszyczek wystarczy:) Jeśli ktoś natomiast ma ograniczenie do 100, to problem będzie tylko z owsem, ale rośnie krótko, więc szybko wysiejecie;)

8. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Dobrze, że na polu akcji i item niezły.

niebo016, 6elka4 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja mam jedną jabłonke w pasku,reszta na polach bo jabłka idą mi jak głupie do produkcji paszy. Bananowce tez wystawione wszystkie. Za to z 12 drzewek mogę wystawić dąb z Allouville czy jak mu tam. Bo mam 46szt. Na rozruch też coś wypadnie ;) Kasztanowców mam od choroby i ciut ,ciut. Podobnie mirabelki.

niebo016, krasnoludek10 oraz 6elka4 lubią to.
  10. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam.
    Ale mnie ubawiłeś Tomek.xD;)
    Rysiu ja też zrobię Ci na złość i wystawię 17 swoich jakarand8)xD
    A tak w temacie to machnę ten event bo od leżakowania to już mnie plecy bolą:p
    Pozdrawiam serdecznie.

11. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

To jest ten z eventów, który jest sprawiedliwy dla wszystkich, bo tylko woda i nawóz, żadnych przyspieszaczy, no chyba, że ktoś zafunduje sobie coś za realne pieniądze.

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A fiolka wzrostu to do macochy ?

Eh trochę mi to rozjeżdża czas statków a zbiorem na wodospadach :sleepy:

Na leśną wrócą te co zawsze czyli wszelakie pojedyncze drzewa których owoców jest mały zapas w stodole

na wyspie na start mandarynka i acai a może misz masz
    zestaw zostanie do rana

i zobaczę jak będzie z wylotkami
    jak dobrze zostanie tak do końca eventu jak niezbyt to
    fiolka wzrostu i statki papugi i może czapetka
    ewentualnie coś nowego odkryć w świątyni i zbierać zapas innego owocka ;)
    będzie zbór 2 x

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  13. krasnoludek10

Co zarobiłem ostatnio na gęsiach, to teraz wydałem na kasztany, bo się nareszcie pojawiły na targuxD:cry:xD Dobrze, że chociaż teraz pomyślałem i wystawiłem tego 1 kasztanowca - będzie na targ w bliżej nieokreślonej przyszłości:p I dobrze też, że w ten weekend będą potrzebne rekiny, więc je wystawiłem na Plantacji i Kryształowych Wodospadach, to się trochę odkuję a może nawet coś nie coś zarobię:D:music: Zatem przygotowania do eventu zakończone, praktycznie wszędzie drzewa lub zagrody i pewnie tak zostanie, abym miał czym handlować na targu:)

6elka4, niebo016 oraz GreenHills lubią to.
  14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No ja rekiny pasę SP :D Rybek kupiłam dwa tyg temu za grosze :D To co zarobiłam na mirabelkach dwa tyg temu tez już wydałam :D Teraz też się szykuje na zarobek z mirabelek ;)

15. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Przez weekend mnie praktycznie nie ma w domu, pracuję po 10 h...Szanse na to, że skończę ten ewent- mierne. NIe wiem czy robić, czy nie :music:

16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Jakie pola najlepiej stawiać na polu specjalnej troski ? bo zapomniałam :cry:

6elka4, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To wszystko jedno, zysk jest taki sam, ale stawiając duże pola oszczędzasz wodę i nawóz.

18. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Czy kukurydziany item daje +250% nawet po wyczerpaniu skrzyń?
    Brzmi jakby gdzieś miał być haczyk, ale zobaczymy.
    Puki co jestem pozytywnie zaskoczony.

niebo016, krasnoludek10 oraz GreenHills lubią to.
  19. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Pisze że do zbioru max. 5 razy, tylko tyle tej radochy:p

6elka4, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

:):):)Robię ten event Hodowla grzybów.:oops::oops::oops: Musiałam kupić wszystkie produkty do lewego paska. Zobaczymy co z tego ewentu wyjdzie. :music::music::music:

6elka4 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.