Opinie Hodowla grzybów II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

siewne to nie problem najgorzej z kroplami slabo wypadaja

zaxsw123, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I zaliczone [​IMG]

drzewa 20 h
    średnio wypadało 85 kropel

Teraz idę szukać itemów 1x2 [​IMG]
    mogli by powtórzyć akcję z itemem ''przejście wzbronione ''

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratulacje Rysiu:music: Ja pewnie jutro skończę, bo dzisiaj sianie 502 sztuk grzyba i może się przedłuży do jutra rana a potem.. To już z górki na pazurki:D:D:D

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z kroplami nie miałam kłopotów ale leśna i tropikalny na full był w drzewkach xxl , mam ponad 300 ponad plan było by więcej ale w sobotę drzewka poszły do paska :)

agniecha$, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Do zakonczenia najtrudniejszego kroku z wodą brakuje mi 226 kropel. Właśnie wpłaciłam 56, za poł h zbieram z lesnej polany- może wyleci kilkanaście. Jednak widzę po prezentach,ze sasiedzi biora udział w utylizatorze,wiec moje szacunki co do ilości kropel z prezentów są nieaktualne. A ostatni krok to już tylko 24 szt wody. "Tylko" lub jak kto woli "aż",to się zobaczy. Baaardzo nie chcialabym tracic FL na zakup kropelek. Tym bardziej,że w srodę nie będę mogła dopilnować ostatnich zbiorów przed końcem eventu bo mnie nie będzie w domu :/

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie też wszystkie mrówki w chałupie.;)xD

Jak na pole specjalnej troski to ten ewent był lekki do zrobienia.:)
    Zwykle były większe problemy jak wylotki były też z tego pola, a teraz jak widać drzewa z leśnej i z tropikalnego lasu dały radę ze sporym nadmiarem. :)

8. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Wyślij sowę. Będziemy radzić :p
    U mnie dzisiaj po południu też będzie koniec.

9. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Poszło :) Gdyby nie wypadajki event byłby do zrobienia do weekendu. Przyznaję jednak ,ze zbieram 5 x dziennie roslinę :)

10. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

komu brakuję kropelek słać sówki :) dzisiaj pierwszy zbiór mrówkowych itemów :)

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Co tak mało kropel ;) spragniona byłaś xD

Masz rację event jak na to pole troski , całkiem na luzie
    nie trzeba było aż tak pilnować zasiewów jak czasem bywało

Dobrze że Zosia wtedy czuwała co komu ile i jak :)

krasnoludek10, pies008 oraz AngelGina lubią to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pić trzeba.:pxD
    Posadziłam przed ewentem na całej leśnej i w lesie tropikalnym najdłuższe drzewa jakie miałam, potem zmieniłam na XXLki i po kilku zbiorach miałam komplet, więc przemeblowałam na stały wystrój.;)

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

poleciała jutro powtórka :) nie wiem po co ale sieję dalej badyla co by chwasty nie urosły, szkoda że nic już wpłacać nie można

14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

GreenHills, widzę, że już się wzajemnie upewniłyście, że sówka została wysłana, więc post usunęłam - nie wnosił nic do tematu.
    A w evencie zostało mi 5 zadań. Kropelki już mam, zielsko na bieżący krok już prawie też. Jutro rano skończę:)

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Dziękuję :D Siej na PD ;)

No wątek z wypadajkami jakby martwy ;) Chyba niewiele osób tam zagląda ;) U mnie zielsko z nawiązką :) Tylko te kropelki... jak woda z zepsutego kranu ;)

Posty połączyłam
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 września 2022
  16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

To się nazywa szczęście do ukończenia wszystkiego brakło mi 1 szt lukrecji.Wody w nadmiarze 595szt.Miałam drzewka xxl i systematycznie zbierame tylko.

Aisha1969, pies008 oraz hlnrys lubią to.
  17. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Ledwie dobilam do puli te 162 krople... U mnie to jakas porazka... No coz-bywa...

Skad teraz 306 kropli wykapac?

Dobrze, ze nie inwestuje sie dobr w tym evencie, to nawet mi szkoda jakos mocno nie bedzie, choc skrzynka w pnaczu jest.

Za chwile bedzie kolejne super pnacze do kupienia to mozna kupic i miec... ehhh...

Bede zbierala do konca i zobaczymy co wyjdzie. Z roslinami koniec za 3h...

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A ja walczę z ustawieniem pnącza.
    Cały czas to samo.
    Nowe pnącze i nie da się go ustawić.
    Co klik, to zmyka z pola widzenia.
    Karta na której było, całkiem zmienia pnącza (nr karty zostaje ten sam).
    Samo pnącze przeskakuje kilka kart dalej zamiast jednej pozycji.
    Próbować je dalej przesuwać nie ma co, bo to nie te pnącze, to fałszywa grafika.
    Odświeżam i okazuje się że jednak pnącze przeskoczyło zamierzoną jedną pozycję.
    Po dodaniu do ulubionych ,pnącza wędrują u mnie w okolice pnączy 40h, a muszę je sprowadzić do 20h.
    Kilkanaście kart po 3 gałązki - prawie 60 pozycji i tyle samo powtórzeń manewru: klik w górę, przejście na łąkę żeby gra zapisała, F5.
    Walczę od 16:00 a nie przebyłem połowy drogi.
    Nerwa dostaję.
    Czy to zostanie kiedyś naprawione?
    Jak pytam w ogólnych, to nikt nic nie wie - śledź ogłoszenia.
    No rzesz...
    Nie wiadomo czy próbują, czy będą próbowali, czy to ich przerasta.
    Pisałem do PT prośbę o przypisanie pnączu żądanej pozycji z konsoli, ale nie mają takiej możliwości.
    W co nie bardzo wierzę, chociaż z drugiej strony rozumiem, bo jakby się rozniosło, to takich próśb by mieli od groma.

Ile jeszcze to potrwa?
    Niech napiszą uczciwie jak sprawa wygląda i będę wiedział czy całkiem to olać, czy jest jakieś światełko w tunelu.
    Czy walka z porządkowaniem pnącza ma sens, czy o kant końcówki pleców rozbić moje starania.

19. majka47

majka47 Komisarz forum

Skończyłam i ja.Pnącze pracuje od wczoraj.Pozdrawiam!

Aisha1969, agniecha$ oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event właśnie przeszedł do historii ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.