hodowla żółwi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika galicja56, 2 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. galicja56

galicja56 Młodszy ekspert

Witam o 14 godz. miała rozpocząć się hodowla żółwi czy będzie?

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ogłoszenie mówi o przygotowaniu do hodowli i możliwości zakupu zagród
    edit
    u mnie zagród nie ma:D

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Odświeżcie grę (zresetujcie klienta). Zagrody żółwi można już kupić w Galerii handlowej:)

Czy są jeszcze pytania?

4. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Niestety u mnie nie mozna kupic w Galerii Handlowej wogole nigdzie :( Resetowalam juz pare razy i nic

5. galicja56

galicja56 Młodszy ekspert

Dziękuje jest ok nie mam więcej pytań .

6. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Teraz wladnie sa juz dostepne. Wiecej pytan nie mam. Pozdrawiam

7. BA_Marion

ewcia425, czy masz na Farmie co najmniej 58 poziom? Jeśli tak to spróbuj jeszcze odświeżyć grę (zamknąć klienta i otworzyć ponownie jeśli z niego korzystasz). Podstawowe zagrody żółwi i ich żółte i pomarańczowe ulepszenia można kupić w Galerii handlowej (czerwony koszyk) na obszarze Farmy.
    Daj proszę znać czy masz możliwość kupna zagród.

Edycja. Widzę że już u Ciebie OK, Autorka też nie ma pytań, więc zamykam temat.
    Miłego dnia życzę:)

aleksandra lubi to.
  8. _Wena_

_Wena_ Naśladowca mistrzów

Czy fabryczki deskorolek też będzie można teraz budować , czy tylko zakup żółwi ?

9. BA_Marion

_Wena_, zdążyłaś ułamek sekundy przed zamknięciem tematu;)
    Tak jak w ogłoszeniu pisze, obecnie można tylko kupić zagrody żółwi w Galerii. Brak możliwości produkcji fabryki deskorolek w warsztaciku w mieście. Z pewnością w przyszłości taka możliwość się pojawi, ale póki co jej nie ma:)

aleksandra i _Wena_ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.