Hit

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monire13, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monire13

monire13 Czeladnik forum

Witam, skąd wziąć hit?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Hit to produkt z fabryki łosi. Fabryka nosi nazwę Estrada dla łosi i była do zdobycia : w mini-evencie: Tajemniczy Stajenny oraz w evencie "Świstakowy żart". Tutaj znajdziesz tabelę z fabrykami specjalnymi na farmie : >>>klik<<.
    Gotowe Hity możesz kupić na targu w zakładce " Produkty ".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. alexander56

alexander56 Generał forum

wobec tego co juz napisała Atena chcac samemu " hity" produkowac nie masz obecnie innej mozliwosci zdobycia fabryczki "Estrada dla łosi " jak tylko szukac podczas kolejnych G&T ;):p

4. SMOD_Atena

alexander56, dziękuję za uzupełnienie informacji.

monire13, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. monire13

monire13 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. Bardzo mnie zmartwiła. Nie mam więcej pytań. Pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i przykro mi, że nie ma już innej możliwości na zdobycie Estrady, ale jest szansa tak jak napisał alexander56, możesz poprosić Graczy kiedy będzie mini-event Gift&Trade.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam i pozdrawiam wzajemnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.