hit i maska płetwonurka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 29 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry,
    mam estradę dla łosi, ale nie widzę żadnej misji, w której byłyby potrzebne hity. Podobnie maska płetwonurka. Czy te misje pojawią się jak zdobędę wyższy poziom? Teraz mam 76.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Hity i maski szopa pracza potrzebne są w misji Tour de farma I, a misja ta dostępna jest dla Graczy powyżej poziomu 2.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Jest hit, super :) A o maskę mi chodziło dla płetwonurka - to ta od dziobaka.

4. SMOD_Atena

A przepraszam chyba jeszcze śpię, ale nie znalazłam misji z maską płetwonurka i nie pamiętam czy taka misja jest. Bardzo proszę tutaj jest spis wszystkich misji : Spółdzielnia - Misje, może sama szybciej przejrzysz te misje i znajdziesz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Nie, dziękuję za pomoc :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.