Historia piekarza

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by hiacynta, Jun 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Usunęłam z plantacji item "Historia piekarza" wraz z ulepszeniami, chciałam ustawić go na wybiegu dla zwierzaków. Item ten mi zginął, pozostało jedynie ulepszenie zdobyte ostatniego dnia eventu. Co mam zrobić?

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Po nałożeniu ulepszeń trwale one łączą się z podstawą i jeśli zdjęłaś item do paska, to będziesz już mieć w niej od razu ulepszoną wersję itemu, którą możesz stawiać bezpośrednio na wybranym polu. Na wybiegu go postawić jeśli zdobyłaś wszystkie ulepszenia.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. hiacynta

Ale to ulepszenie bo tylko to mi zostało, nie chce się ustawić na żadnym polu. Zaznaczam, że wykonałam wszystkie misje.

4. BA_Rock

A jaką nazwę nosi ulepszenie, które masz w pasku i na jakich polach próbujesz je ustawiać?

5. hiacynta

O to chodzi, że nie mam tego itemu, mam jedynie to ostatnie ulepszenie.

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

To nie wiem , musi MOD lub PT pomóc :)

7. hiacynta

Ulepszenie, które mi pozostało to "Historie piekarza - ulepszenie". Miałam postawione przygody piekarza 5, zbierałam 3 sztuki czekolastycznego przysmaku. Na pasku pozostało ostatnie zdobyte ulepszenie.

Dzięki za próbę pomocy.

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to skorzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy swoim poprzednim poście.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Rock

Last edited by moderator: Jun 4, 2019
    amber♥ likes this.
  8. BA_Rock

Jeśli nakładałaś ulepszenia, to nie będziesz mieć już itemu podstawowego tylko ostatnie ulepszenie. Pytanie tylko gdzie je próbujesz postawić, bo tego itemu nie da się postawić na dowolnym polu. Można go stawiać tylko na polach związanych z Bahamaramą i w ogrodzie ozdobnym, a na wybiegu można go postawić dopiero po nałożeniu wszystkich ulepszeń, wówczas nosi nazwę Legendy piekarza.

Jeśli nie masz go jeszcze w pełni ulepszonego, nie postawisz go na wybiegu. Zerknij proszę do >>poradnika<< i sprawdź jaki item masz w tej chwili w pasku (item, nie kurtyny) i napisz gdzie chcesz go postawić?

9. hiacynta

Próbuję go postawić na plantacji, ale pole robi się jasne i nie można go tam ustawić. Wygląda to tak jakbym utraciła item "Przygody piekarza5" a zostało tylko ostatnie ulepszenie.

10. BA_Rock

To powiem szczerze, nie wiem czemu tak się dzieje. Pozostają nam standardowe procedury czyli:

1. Spróbuj zmienić przeglądarkę.
    2. Jeśli nie pomoże zastosuj się do wskazówek z Poradnika: Gdy gra nie działa
    3. W ostateczności napisz, proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

11. hiacynta

Nie mam więcej pytań, dziękuję. Będę pisać do PT

12. BA_Rock

Również dziękuje, mam nadzieję, że w PT uda się szybko problem rozwiązać :)
    No i wieszam kłódeczkę :)

Thread Status:
Not open for further replies.