hipermarket wędkarski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika spinka, 20 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spinka

spinka Młodszy ekspert

Chciałabym się upewnić, więc pytam.
    Jest " kup wszystkie za 750 ". Czy jeśli kupię 2 szt z tego kompletu, pojedynczo, to mogę pozostałe 2 szt kupić i mieć komplet ? czy jednak muszę uzbierać 750 i dopiero wówczas kliknąć ,że kupuję? Powiem szczerze, że nie myślałam o tym zanim nie kupiłam dwóch najdroższych elementów...Teraz widzę, ze dwa obrazki, kupione, mi się nie przekreśliły/ w sensie, ze już są kupione i ich nie kupię drugi raz / , trochę mnie to zmartwiło.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Itemy możesz kupić wielokrotnie, jedynie rząd chmur jest jednorazowy i jeśli go kupisz to będzie napis : Wyprzedane". Kolejność nie ma znaczenia. Jeśli itemy nie są podświetlone, czyli przycisk nie jest aktywny to znaczy, że nie masz wystarczającej ilości monet aby kupić ten item.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. spinka

spinka Młodszy ekspert

ok, dzięki

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.