Opinie Herbata jest dobra na wszystko

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 27 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ale z bahy i lasu deszczowego wypadajek nie ma , ani siać tam nie można ..

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Ale za to wypadejek - szkoda gadać. Chyba , że "kurek" będzie mooocno odkręcony i za każdym zbiorem komplet czyli 44. Zakasać rękawy i do roboty. Powodzenia.

3. ross2

ross2 Komandor forum

wiem ,ale tylko wyrazilam swoje zdanie :D
    bo jak odpale +1 to i tak wszystko zamienie na male pola a wtedy i nadzieja by switala ze sieje ale zdobede sama wszystko a tak narobie sie i polowe zdobede bo nie wierze ze wypadajek nazbieram full(wszystkie potrzebne)z czesci farmy tylko :(

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

ja też zostawiłam +1 :D..szybko wysieję a potem tylko długo rosnące, myślę że damy radę event długi :) trzymam kciuki - uda Ci się :)..przy okazji na baha roslin podgonię :)

5. ross2

ross2 Komandor forum

jak mowisz ze damy rade to damy :inlove:od jutra ostra jazda bez trzymanki :D:D:D
    to i ja zaciskam kciuki zeby i Tobie sie udalo skonczyc wszystko i przed czasem ,chociazby na ostatnia chwilke :D

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nooooooooo...............ja mam w odwodzie kasztanki,choć sn mało..................

kybek93, tosia oraz ross2 lubią to.
  7. ross2

ross2 Komandor forum

no wlasnie ja tez mam kasztanki ale nie wydam kasy na SN ,to tylko event i tylko gra o_Owidac ze przyszla pora na graczy o srednim stazu zeby zaczeli eventow nie konczyc bo ktos ma wygorowane marzenia :(:(:(

8. *ewa*

ja nigdy nie kupuję sn..................
    realną kasę wydaję tylko na TSy i też z tragicznym skutkiem:(

9. ross2

ross2 Komandor forum

ja kupuje tylko Pakiet dla wygodnych i Abonament na mlyn i to starczy w zupelnosci jesli chodzi o sponsoring firmy bo jakos firma nie dba o moja rozrywke na tyle dobrze zebym byla zadowolona o_O
    zobaczymy jak poleca wypadajki o_O

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorne duszki;),
    dopiero teraz zobaczylam, ze jutro nowy ewent mamy, xD
    jak zwykle, ciekawy, zawsze cos wpadnie, do setki mi jeszcze daleko, to kazde PD sie liczy, i reszta nagrod, hmm, nie ma co narzekac, to zawsze nagrody za wysilek;)
    powodzenia, duzo wypadajek na poczatek zycze;)

11. chris975

chris975 Fanatyk forum

TSy to naprawdę marna inwestycja jak na jedyną rzecz w którą ładuje się kasę ;)

Evencik marniutki ale na szczęście mało badyla do wysiania, chyba tylko 8000 jak dobrze pamiętam?
    Co prawda wypadajek sporo ale jak wylecą to wylecą a jak nie to nie ;) płakać nie będę jak ich nie uzbieram bo nie ma za czym :)

Wakacje od farmy czas zacząć 8)

12. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Czytam posty i nie mogę wyjść z podziwu - jak tak można narzekać?
    Event prosty jak konstrukcja cepa. Na głównej, dzikiej i leśnej jest ok. 570 szt pól.
    Jeżeli ktoś ma jeszcze nie odkrytego ślimaka, to z jednego zbioru będzie miał ok. 2.280 szt badyla.
    Jak można szybko policzyć - wystarczą 4-ry zbiory (oprócz rozsiania) i event zaliczony.
    Jeżeli siejemy z wodą, to można to zrobić w mniej niż 24-ry godziny. Potem siejemy długorosnące i mamy czas na wypadajki w ciągu 6 - ciu pozostałych dni eventu.
    Życzę powodzenia i uzbierania wszystkich wypadajek.

13. *ewa*

dzięki,fajnie,że to policzyłeś:D
    pocieszyłeś mnie:D

14. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

xD xD xD, tutaj mamy specjalistow od narzekan, chociaz ewent wydaje sie prosty, pewno ze spokojnie mozna go zrobic, jest czas, ale chyba narzekania naleza do ewentowxD

15. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Ewunia, a czy Ciebie trzeba pocieszać? Głowa do góry i do przodu. Dasz radę, bo przecież to jest (w/g mnie) event urlopowy.
    1-sze 24-ry godz. przysiadówka, a potem 2 X dziennie wejście na farmę i pozbieranie roślin i wypadajek.
    Wszystko w tym temacie. Chyba każdy znajdzie czas, żeby 2 X dziennie wejść i pozbierać płody z pól.

16. ross2

ross2 Komandor forum

Konstrukcja cepa wbrew pozorom wcale nie jest prosta a rozwiazanie techniczne tam zastosowane do dzisiaj jest stosowane :DxD:Dwszystko zalezy od wypadalnosci herbatek z dlugorosnacych o_Ojutro sie okaze czy damy rade czy bedzie tralala :DxD:D

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Popijam sobie prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie, oglądam I - ESP , podglądam wpisy nt. eventu i mam niezły ubaw. Tylu narzekających dawno nie widziałem..... A to za dużo roślinki, a to za mało SN w stodole, a za dużo wypadajek a mało pól do obsiania, albo mierne nagrody, a w końcu wakacje i czas na urlop. A potem połowa narzekających zrobi event w zaciszu domowym i zgarnie co ma zgarnąć. Luzik proszę Państwa, luzik. Podoba mi się wpis 'pdobrzynska' i proponuję stosowny dystans do gry, zabawy, wakacji i czego tam jeszcze. Aha - no i oczywiście podczas gry proponuję odprężającą muzykę dla relaksu i nabrania większego dystansu. Miłego.
    PS. ja oczywiście event robię i na pewno skończę bez wydawania real kasy :):)

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event w sam raz dla moich przedurlopowych sił witalnych - czyli takich bliskich czołgania się po ziemi;) Na jeden dzień przerwę niezwykle istotne czynności farmerskie realizowane na co dzień i wykonam ten bezsensowny i nieopłacalny eventxD Ciekawa jestem tylko, jak będą wypadać wypadajki. Powiedziałabym, że jest ich eksperymentalnie dużo jak na 3 łąki... A że lubię gałązki pnącza rosnące krócej niż 12 godzin, w ostateczności chlapnę odrobinę SN...:)

Swoją drogą nie mam czasu na czytanie całego wątku, ale i bez tego wiem kto i co naskrobałxD

19. abask

abask Fanatyk forum

Mam wrażenie, że tych, co narzekają uważacie za mało rozgarniętych. Nie chodzi o trudność. Ale co ja będę tłumaczyć.

Uważam, że ktoś chce nas przetestować i tyle. Nawet im się to udaje.
    :)

20. *ewa*

dzięki*
    ja czas akurat mam,bo pracuję tylko 2 godz. dziennie:D
    ale nagrody ptaszkowe:(

kybek93 i ross2 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.