Opinie Herbata jest dobra na wszystko

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 27 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

co to są ,,czerwonych zagród z SN" ? :eek: ja nie będę mieć pnącza i nie płacze, bo nie warte płaczu:cry:prawdziwe emocje będę mieć na przełomie tygodnia jeżeli coś wykluje się z realnych jajek pod realną kurą na realnym sianie 8) brakuje mi tylko 4 torebek, które jeszcze powinnam złapać

aleksandra i tosia lubią to.
  2. tosia

tosia Nadzorca forum

to trzeba było wywalić te ponad sto drzew i dać zwykłe pola:)na forum non stop ktoś pisał (nawet ja), że z drzew nie lecą herbaty...

eliza9070, zzizzie oraz mysza199710 lubią to.
  3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

No cóż i sytuacja jest klarowna, do pnącza zabrakło 23 herbatki, a tak się starałam i SN wywaliłam i nic:( trudno:sleepy:

bogusiania lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oj żebyśmy tak mogli, to byśmy posypali ile tam komu potrzeba, ale niestety nie mamy takich możliwości. Mimo wszystko trzymam kciuki i powodzenia życzę.
    Jeśli widzisz, że jakiś bonus nie działa tak jak powinien to napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej: >>>klik<<<.

eliza9070 lubi to.
  5. alusoo

alusoo Zaawansowany

chyba tak zrobię-dzięki .A na koniec wypadły torebki i skończyłam,tylko po co te nerwy.Współczuję tym co nie skończą .Za dużo było tych torebek do zbierania a za mało czasu.Roślina do siewu była do ogarnięcia.

bogusiania lubi to.
  6. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

z pola kopru wyleciało 8 torebek WOW o_O wszystko zdobyte oprócz pnącza 8)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Co do tej cebuli co nie chce urosnąć w sekundę, to czy oby na pewno jeszcze kasztanek działa? on tylko przez 6 godzin.....

zzizzie i tosia lubią to.
  8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Po co Ci te xxl? Drewka w tym evncie przeszkadzały w robieniu eventu :(
    Czerwone zagrody podsypane SP to tylko marnotrastwo SP :) A i tak nie wiele więcej wypadnie wypadajek z tych z pól z zasianymi długorosnącymi warzywami niż z zagród czerwonych:)

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2016
    zzizzie i tosia lubią to.
  9. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Rzutem na taśmę zdobyłem dwa itemy.
    Ale i tak - jednego będzie brakowało. Czyli - "Herbaciana degustacja".

Piszę to dla tych, co przesłali mi sówki z ofertami wymiany itemów :D Wielkie dzięki, dobrzy ludzie ! :)
    Będę potrzebował tego jednego - i wiem, że w trakcie trwania G&T się dogadamy :)

Powodzenia dla tych, którzy walczą do końca !

0olimpia0, bogusiania oraz tosia lubią to.
  10. 13malinka94

13malinka94 Okazjonalny autor

Ale pech:cry: Brakuje mi 4 torebki herbaty by zabrać item:cry: Eh.....

bogusiania lubi to.
  11. alusoo

alusoo Zaawansowany

działa,działa

12. adamorzeszyna1

adamorzeszyna1 Czeladnik forum

uff pnącze zdobyte dzięki tym którzy podesłali herbatkę no i oczywiście poszło trochę SN ale warto było bo jest pnącze:D

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

hmmm no to nie mam pojęcia.....

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły usunęłam.

Gratuluję wszystkim, którzy ukończyli wszystkie zadania, a tym którym tym razem się nie udało życzę powodzenia w kolejnym evencie.

Ja jednak nie wytrzymałam i odpaliłam już dwa dni temu kasztanka, ale dużo SN nie straciłam i myślę, że warto było przynajmniej się nie denerwowałam, że mogę nie zdążyć:)

xBabciaEwa lubi to.
  15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a puchary masz na maxa?i zdeponowane na drzewie, czy latasz z nimi po wszystkich łakach przed zbiorami? bo jednak puchary pomagają na wypadajki i stąd np może być różnica w ilości

na miłość do SN dla cebuli czekałam prawie pół roku xDxD a ile set tysięcy jej przepuściłam przez szklarnię to tylko ja wiemxDxD ale dla równowagi goździki miałam prawie od razu:) nalezy barć każde uszlachetnienie czy dobre czy nie, bo zwiększamy wtedy szanse na to upragnione

eliza9070 i tosia lubią to.
  16. argus.2000

argus.2000 Młodszy ekspert

Pnącza brak - zabrakło 23 herbatki .Piszcie kto nie skończył , a zwłaszcza gdy zawsze wystarczało .

klaudiaibartek, janafarm oraz dirkpitt lubią to.
  17. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Dla mnie do pnącza zabrakło 46 torebek .Nigdy nie brakowało .Przykręcili - ale ,że pnacze nędzne to ból mniejszy.

klaudiaibartek i janafarm lubią to.
  18. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Zabrakło chyba 43 herbatki (przez nieuwagę zrobiłem 4 nadmiarowe earl grey)
    Dotarłem do pnącza i się cofałem. Ewent spokojnie był do zrobienia. Gdybym kilka razy wszedł o czasie zbiorów lub użył więcej eliksirów na cebulę, ale ważniejszy weekend w realu.
    Brakujący item mam obiecany.
    Owocowy targ miłą odmianą (+ zarobek)

19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wpadło,,,zakończyłam z plus 34 torebki

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Brakujący czeka na ciebie w moim pasku ;)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.