Opinie Herbata jest dobra na wszystko

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Salsa, Jun 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Wiadomo do siania roślinki muszą być....wypadajek coraz więcej a wszystko nie adekwatne do nagród ...... a przede wszystkim brak super paszy :-((

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

To jest nagroda specjalna, można ją odkryć do końca ważności kalendarza.

Dobrze chociaż, że wypadajki z całej farmy.

3. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Miłego urlopu , na farmie mało do stracenia a wypoczynek się należy

tosia, kybek93 and nikolcia30 like this.
  4. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

dokładnie, ja też zrobię tylko i wyłącznie z rozpędu...bo jakbym się zaczęła nad tym zastanawiać to musiałabym się puknąć w czoło i wyłączyć kompa.... 8)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kurczątko :( Nawet itemy słabiutkie,pnącze też,SP nie ma..Szkoda codziennych zysków z farmy na takie coś. :( Chyba,jak sąsiad,poleżę do góry kołami...:p Tylko sygnę założę,jak już ją zrobiłam...:)

6. christoph29

christoph29 Zaawansowany

To jest tragedia... czy nowi właćciciele kupili tylko farmeramę czy cały Bigpoint?
    Nagrody ostatnio to jest całkowita żenada...

7. eliza9070

Zestawienie nagród w jednym miejscu:
    - 249600 PD
    - 92760 SG
    - 30x SNZ
    - 60x SN
    - 45x TNZ
    - 1 zagadkowe drzewo "Ganges"
    - 1 zagadkowa zagroda "Lira"
    - 1x cmj
    - 1x jabłecznik z cukinią
    - 30x gwiazdka
    - nalepka
    - item "Popołudniowa herbatka"
    - item "Herbaciana degustacja"
    - item "Idealny dżentelmen"
    - rząd pnącza

Last edited: Jun 27, 2016
  8. tosia

tosia Nadzorca forum

event, miałam nie robić, nie chce mi się siać badyli, zbierać etc. ale może posieję, jednak czy event zrobię będzie zależeć od wypadajek a przypuszczam, że słabo będą wypadać na mojej farmie, nagrody nie powalają, więc jak nie zrobię tragedii nie będzie:)

a dla tych co myśleli, że pazerność ma granice to niestety ale nie ma granic;)kureczek będzie przykręcony aby za floreny kupić:) (obym się myliła)

9. megaleb

megaleb Aktywny autor

ani sp ani nawet jednego kuponikiu nie dali -szkoda,ale robie raczej event

tosia, .Remik8. and kybek93 like this.
  10. tabeh

tabeh Zaawansowany

Nagrody słabe, więc jesli nie dadza kombajnu w promocji to nie robie

tosia and kybek93 like this.
  11. eliza9070

I jakby ktoś potrzebował czas wzrostu:

12. abask

abask Fanatyk forum

Tym razem kompletna porażka z nagrodami.
    Znając życie, z TS-ów nic nowego nie dostanę, SP nie ma, SN więcej wywalę na rozsadę niż dostanę, PD zdobędą siejąc to, co mi potrzeba, młyn wykorzystam na kręcenie SP, zaoszczędzę kupony na kombajn.
    To, że nie będzie jednego rzędu pnącza to też nie tragedia.
    Luz i jeszcze raz luz.
    Trzeba choć raz pokazać, że wysiłek musi się opłacić.
    Tym, którzy zdecydują się na event życzę powodzenia ;)))

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

widzę, że wypadajki będa leciały z całego obszaru farmeramy-na wszelki wypadek chcę się upewnić-bahama również?

Obieram inną strategię niż zawsze-zamiast goździkow wystawiłam wszędzie drzewka 20 godzinne-co prawda na lesną zabrakło trochę, więc postawiłam młyny i kilka innych warszatów ktore będa w okolicy 14 tej ;)

ilośc roślinki zadawala mnie bardzo-chociaż są tylko 3 pola, ale na spokojnie myślę, że dam radę. Za chwilę jeszcze bahamę przebuduję na drzewa ;)

event robie z przyzwyczajenia, szkoda ze gałązki pnącza ostatnio nie mają jakichś dodatkowych bonusów, PD i SG tez dobre-ziarnko do ziarnka-mając tych rzędów kolo 100 jakos idzie, chociaż zbiera się to juz ciężko....
    ogolnie event marniutki...ze stodoły nic :(

Nutka, tosia, toDzasta and 1 other person like this.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pierwszy raz nie robię eventu.Miarka się przebrała.Dokładnie zgadzam się z abask.

15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    też liczyłam szukając zachęty do zrobienia tego eventu i faktycznie ilości i jakości nagród nie zachęcają. Event taki wakacyjny, chcesz to rób, a nie chcesz to zrób jak "sołtys":p
    edit: SG jest o jedno 0 więcej czyli 92.760:)

16. eliza9070

Dzięki za sprawdzenie! Już poprawiłem! [​IMG]

17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam
    Event będę robić jak zawsze ale nagrody cienkie... brak super paszy + brak choć jednego kuponu +brak imprezowych + jedno drzewko + jedna zagroda = brak chęci. Dobrze że roślin wiele nie trzeba mam zachomikowane + 1 do stodoły to szybko pójdzie. W sumie się cieszę że tylko na farmie mniej klikania bo nie mam zamiaru odpalać kuponu na kombajn... Bez emocji ten event... taki do zrobienia przy herbacie ....

18. eliza9070

Tak trzeba to interpretować:
    Chyba?! Wszystkie, to wszystkie...

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Taka ta ,,Herbatka dobra na wszystko" ,ze tylko wypić,ziewnąć i z nudów zasnąć:sleepy:
    Dlaczego nikt wcześniej nie powiedział ,,tfurcom"żeby skoczyli zobaczyć jak takie herbatki wyglądają w Ciechocinku czy innych sanatoriach:p

20. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Nagrody słabe, chyba to skutek Brexitu, fataliza, pozdrawiam

Thread Status:
Not open for further replies.