Opinie Herbata jest dobra na wszystko

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 27 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie Farmerzy!

Każdy problem da się rozwiązać za sprawą dobrej filiżanki herbaty!
    Ale co zrobić, gdy zabraknie herbaty?
    Pomóż zwierzętom opanować ten okropny kryzys w specjalnej misji!

15.jpg

Wtorek 28.06.2016, godz. 14:00

Poniedziałek 04.07.2016, godz. 14:00

22.jpg 33.jpg 22.jpg 33.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

kybek93 lubi to.
  2. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Pierwsza!
    Bez rewelacji ten event tzn. nagrody, a wypadajek w czorta dużo :p no ale jak jest event to trzeba robić :) ile zrobię tyle zrobię :p mam tylko nadzieję, że wypadajki mnie nie powtrzymają :oops::mad: xD:D a co do zielska to nawet nie jest tak dużo do tego wysiania :)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Taa i znów zielsko, wypadajka, młyn- do obrzydzenia
    ale pewnie zrobię z rozpędu :p

4. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Zrobię,choc szkoda że tylko farma do siania

5. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Czy też macie wrażenie, że nowy właściciel robi wszystko, żeby zniechęcić do gry? Nagrody na evencie coraz słabsze, coraz więcej trzeba wypadajek (a jak nie uzbierasz to kup), coraz więcej mini-eventów kup kup i kup...

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jak nie wykorzystałaś bonusu (+1 do stodoły) z kalendarza to sianie pójdzie szybciutko:) Ogromny minus za brak super paszy i wypadajki-.-

7. princessca

princessca Okazjonalny autor

ja jako klasyczna maruda chyba muszę ponarzekać. jakie kiepskie nagrody. zero super paszy, czy źle widzę i muszę okulary zmienić? 1 drzewo i 1 zagroda! rozczarowana jestem bardzo, bardzo

8. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

czy tylko ja zauważyłam brak SP w nagrodach a przecież zbliżają sie ślimaki z kosmosu

czyżby szczdrość właścicieli co do nagród została zmieniona razem z nimi ?

event bez przekonania i muszę pomyśleć czy się za niego zabierać do tej pory przekonywały mnie SP i TPD tu nie ma ani jednej z tych nagród
    eventy sa coraz gorsze i chyba co raz mniej mnie będą cieszyć

9. rariti.

rariti. Czeladnik forum

w sam raz event na wakacje :D nagrody fatalne, spokojnie i bez żalu można go odpuścić :D

10. szalina1234

szalina1234 Okazjonalny autor

pierwsza myśl "nie sieję", ale ...będę siała xD choć już nawet pnącza nie chce mi się zbierać :oops:

11. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Dzień dobry!
    Ewent robię , bonusik z kalendarza zachomikowany ..
    Nagrody takie sobie .,żeby nie rzec dosadniej...
    Nie dali super paszy ...
    Pozdrawiam

12. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Rzeczywiście nagrody marniutkie ale siać trzeba :)

13. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ewent b. slaby bo i itemy i pnącze bardzo cieniutkie. Odnośnie reszty nagród nawet nie piszę. No cóż nowy właściciel dostosowuje grę do pozyskiwania coraz większej kasy. Nic z tego. Zrobić zrobię, ale jeżeli kolejny będzie podobny to odpuszczę. Bo dla mnie zdjęcie baobabów to strata 240 szt. super nawozu dziennie, a z ewentu dostanę tylko 25 % tego, nie licząc już PD. A jeżeli jutro zdejmę to postawię je we czwartek - więc dwa dni z głowy. W TS też zazwyczaj mocno przechodzony towar.

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2016
  14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Event jaki jest każdy widzi. xD Kolejny prezent na moje drugie urodziny na farmie ;), wiec nie narzekam, robię.xD

15. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Wakacyjnie

Poradnik na poprawę humoru - bezcenny :) cały tydzień będę się brechtał :) jeszcze z miesiąc i w nagrodach będzie sama qpa :) myślałem że pazerność ma swoje granice, myliłem się :)

Wolę leżeć do góry kołami na Bahamie :)

Powodzenia robiącym :)

16. Megan

Megan Komandor forum

Brak super paszy to fatalnie a tu potrzeba SP coraz więcej, czyżby źle sprzedawały się pakiety podczas hodowlanego?

Sporo wypadajek w stosunku do ilości wysiania eventówki, oby wypadały naprawdę dobrze, event na pewno zrobię, wysianie herbaty pójdzie szybko z pomocą +1.

17. eweckj

eweckj Forumowy żółtodziób

o co chodzi z tym bonusem z kalendarza? Przecież jak się nie odkryje to trzeba wykupić za floreny czy się mylę?

kybek93 lubi to.
  18. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

nie tylko ty myślałeś że pazerność ma swoje granice :)..mnie się tak też wydawało jak widać oboje się myliliśmy xD

aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał event z kosmicznymi klonami

puki co po głębszym przemyśleniu ten odpuszczam gra nie warta świeczki a zajęcia na farmie mi nie brakuje

19. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, przeczytałam poradnik i nawet mi nie żal, włączyłam URLOP, za parę godzin znikam na dwa tygodnie i nawet nie wiem, czy tam będę miała dostęp do NETA. Pozdrawiam cieplutko, frunę do ciepłych krajów, poopalam się za Was, bo w kraju coś znikło słoneczko. Pozdrawiam, powodzenia):

20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Za bonusy tygodniowe nie trzeba płacić florenów by je odkryć w późniejszym czasie ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.