herbarium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aleksandra, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

misję tę wykonuję już kilka razy,,ile ?nie wiem,,za każdym razem dostaję naklejkę(chyba),,jak znależć naklejkę,,???album pełny,,pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Misja Herbarium ma możliwość wielokrotnego powtarzania i są w niej do zdobycia 2 naklejki :

Naklejka "Ren"

Naklejka "Jamajka"

Wszystkie nagrody przy powtórzeniach są takie same, ale wydaje mi się ( nie mamy takiej informacji w poradniku ), że naklejki można otrzymać tylko raz.

Z pozycji forum nie sprawdzimy jakie nagrody zostały dopisane do Twojego konta, zapraszam w tej sprawie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    Naklejki z "Herbarium" tak są pokazywane [​IMG]....czyli 7 razy zrobiona misja.

aleksandra lubi to.
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

idę przeorać jeszcze raz album,,kiedyś zaglądałam i naklejki dopisane były,,więcej niż jedna,,,teraz nie mogę znależć,,żadnych z tej misji

znalazłam,, mam po 4 naklejki,,dzięki est-orka,,,i gratuluję

5. SMOD_Atena

est-orka bardzo dziękuję za pomoc, jak widać źle mi się wydawało.

aleksandra przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Czy po sprawdzeniu w Albumie masz jeszcze jakieś pytanie?

aleksandra i est-orka lubią to.
  6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ustaw wyszukiwanie na np. [​IMG] lub "Najpierw najnowsze" i znajdziesz bez trudu.

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

znalazłam,,SMOD dziękuję,,

8. SMOD_Atena

est-orka raz jeszcze dziękuję za pomoc.

aleksandra za wiele nie pomogłam tym razem, ale skoro naklejki zostały odnalezione i nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.