Herb na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wyjątkowa1, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wyjątkowa1

Wyjątkowa1 Forumowy żółtodziób

Coś mi zasłania herb na farmie. Jakiś trójkąt z maszynami w środku. Co to ma być? Jakiś błąd?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Mi nic nie zasłania, więc zaloguj się na nowo i zobacz czy nadal będzie zasłaniało.

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    U mnie jest podobnie, herbik jednego z sąsiadów jest taki [​IMG] sprawdzałam nawet w Kreatorze Herbu, ale tam takiego znaczka nie ma.
    Wyświetla tak od kilkunastu dni....w międzyczasie było czyszczenie ciasteczek i takich tam.....ale nic to nie dało.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No i Pan Otto zamieszania narobił ;) A tak na poważnie, wygląda mi to na kolejny błąd wyświetlania, może wyczyszczenie ciasteczek flashowych pomoże, albo ewentualnie reinstalacja AFP.

est-orka lubi to.
  5. Wyjątkowa1

Wyjątkowa1 Forumowy żółtodziób

ciasteczka wyczyściłam, ale nic nie dało. co to znaczy reinstalacja afp?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Reinstalacja, to odinstalowanie wtyczki, a następnie zainstalowanie jej ponownie. TUTAJ poradnik.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka kolejnych pytań nie zgłasza, zakładam że udało jej się problem rozwiązać w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.