Opinie Hej, wesele!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi się nie spieszy nigdzie:p Poza tym koło nie chce współpracować wyjątkowo mocno w tym evencie8) Już 6 razy. A wylotek na 14, trochę obrączek brakuje do piętnastu. Ale to też tak średnio wiarygodne wyniki, bo bardzo często brakuje kilka sztuk badyla do kolejnego bukietu:D

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dwie doby już tańcuję, głównie po polach, zbierając co tam spadnie czy wyrośnie i już mam z górki.;)xD

Widzę, że mogę już otwierać sklep jubilerski.:pxD

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event skonczony rano i pnacze odpalone :)

4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

[ciach]

za 2 bukiety uciekam do domu, bo już ledwo na nogach stoję xD:cry: kto to widział tyle dni balować xD:cry:xD

Post edytowałam i usunęłam cytat wraz z odpowiedzią.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 maja 2021
  5. maciej.s.

maciej.s. Czeladnik forum

I u mnie po balu,,, obtańczyłam wszystko -czas odpocząć paaaaaaaaa

6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja w połowie wesela, czyli jeszcze potańcuję :)

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że w tym wątku nie prosimy i przetwory. Dla takich próśb jest specjalny wątek na forum. Posty w tej sprawie usunęłam.

U mnie trwają dopiero przygotowania do wesela. Wciągnęły mnie zupełnie inne rozrywki, dzięki którym spędzam czas z dala od komputera i zapominam o farmie i zbiorach. Wstyd się przyznać, ale ukręciłam dopiero 6 bukietów. :p

Ostatnie edytowanie: 7 maja 2021
  8. krasnoludek10

Badyla na 7 bukietów, wylotek na 15. Współczynnik spadł do około 1:2 - nie jest źle:pxD A podwiązek mam bardzo ładną liczbę - trzy dziewiątki obok siebiexD:cry:xD
    A ja 0, bo najpierw sieję, potem kręcę a na końcu oddaję:p

Marzenakruczek, hiacynta oraz AngelGina lubią to.
  9. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

event zakończony powolutku ale koło nie współpracowało na 80 kręceń tylko raz dało +1 w zagrodach :)pnącze odpalone i z bólem głowy opuszczam to wesele hihihih

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Prawie trzy dni balowania i po weselu.:)

U mnie Zosia i Franek po weselu wybierają się w rejs dookoła świata, fregata już czeka.xD

Wersja dla oszczędnych i nierozpieszczanych przez kołową losowość, SN tylko na rozsiew, a że wesele, to nie wypadało bez prezentu przyjść, więc ode mnie był prezent dyniowy.;)xD

11. krasnoludek10

Wylotki w komplecie (na 18 bukietów), za to badyla jak na razie na 6-8 bukietów, wlecze się on niemiłosiernie8)

12. halina54

halina54 Hrabia forum

uf u mnie wesele zakonczone,szkoda tylko ze nie w realnym zyciu bo chetnie by kazdy w ramach rozrywki i zapomnieniu sie zabawil,ja napewno

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jeszcze 1 bukiet wręczę ,,,i spadam z tego wesela;)xD

14. AngelGina

AngelGina Generał forum

Wczoraj 100% na kole, dzisiaj rano znów trafiłam 100%, więc już pnącze działa, czekam jeszcze na troszkę roślinek do ostatniego bukietu i za 4 godzinki całkowity koniec imprezowania :)

15. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Po poprzedniej wtopie z wypadajkami teraz tak odkręcili kurek, że ho ho.
    Evencik robię powolutku i na spokojnie. Ostatnio brakowało takich relaksujących eventów.

Teraz nawet pociąg mnie nie absorbuje, bo zazwyczaj puszczałam co chwilę na 1FL żeby się nachapać do oporu, a teraz jak sobie przypomnę to pojedzie.

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

o dziękuję,przypomniałaś,,puściłam 5:pty

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2021
  17. krasnoludek10

Już mam na 10 bukietów:p

18. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

finito i po weselu pozdrawiam bawiących się jeszcze

19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Wesele zakończyło się dzisiaj rano, łapię teraz oddech i robię demolkę na wyspie:)

20. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

pnacze zdobyte ale jeszcze do rana pobaluje,walczacym powodzenia zycze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.