Hasło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LUCERITO11, 15 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Czy jest możliwość odzyskania hasła? Otóż mam konto do którego nie zaglądałam ze 4-5 lat Login pamiętam ale hasło mi się gdzieś zagubiło.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jest możliwość odzyskania hasła. W tym celu należy skontaktować się z Pomocą Techniczną.
    Najprościej jest kliknąć w mały napis "zapomniałeś hasła?" tuż pod okienkiem, gdzie wpisujesz swój login. Otworzy Ci się formularz, który należy wypełnić i postępować zgodnie z instrukcjami.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Dzięki za podpowiedz ;) Niestety chyba coś jest z kontem nie tak bo gdy wpisuje login do formularza i kod to po naciśnięciu "dalej" wyskakuje napis że konto o tych parametrach nie zostało odnalezione.Zastanawiam się czy przyczyną może być długie nie logowanie.Może też przyczyną jest fakt że konto mailowe przypisane to tego konta też nie było używane długi czas.

4. MOD_Zła

Próbowałeś skorzystać z opcji "zapomniałem swojej nazwy użytkownika?"?
    Jest taka zaraz na pierwszej stronie tego formularza.

5. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Nie próbowałam ale zaraz spróbuję.Jeśli to nie pomoże to już chyba nie ma innej możliwości.

6. MOD_Zła

Jeżeli to nie pomoże, skontaktuj się z Pomocą Techniczną. Będzie to wymagało innych metod weryfikacji i nie gwarantuje odzyskania konta. Po bardzo długiej nieaktywności konto mogło zostać też usunięte.

Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

7. MOD_Zła

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.