hasło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika westa17, 12 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. westa17

westa17 Czeladnik forum

mam jeszcze jedno konto na Farmeramie, chciałam zebrać plony i nie mogę się na niego zalogować, cały czas ukazuje mi się komunikat, nie konto z tą kombinacją użytkownika i hasła nie zostało odnalezione ... doskonale pamiętam swoje hasło, więc nie wiem o co chodzi ? podpowiedzcie mi co może być powodem takiej sytuacji, muszę zaznaczyć, że absolutnie nikomu nie podawałam swoich danych .... ratunku :oops:

2. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Najprawdopodobniej robisz jakiś błąd w nazwie lub haśle, najlepiej sprawdź w przeglądarce jak masz zapamiętane.

3. westa17

westa17 Czeladnik forum

doskonale pamiętam swoje hasło, na wielkość liter też zwracam uwagę, spróbuję rano

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Spróbuj zatem przypomnienia hasła poprzez maila lub nick (o ile adres mailowy został potwierdzony).

5. westa17

westa17 Czeladnik forum

spróbuję, dzięki

6. westa17 U mnie też czasami pojawia się taki komunikat "konto z tą kombinacją użytkownika i hasła nie zostało odnalezione" ale zauważyłam ze tylko wtedy jak wpiszę login i hasło a ramki do ich wpisania nie ustawią się po lewej stronie ekranu co następuje dopiero po kilku sekundach po wpisaniu Loginu i Hasła :)

Nie wiem czy tylko u mnie występuje taki dziwoląg ?? ale zaobserwuj może to jest przyczyną :)
    Może za szybko klikasz "Zaloguj " odczekaj kilka sekund :)

7. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Potwierdzam wpis MOD_Kleopatry. Też tak się u mnie zdarza. Jest jednak jeszcze inna możliwość tego typu zdarzeń. W rodzince mamy kilka kont, korzystając z jednego kompa. Konta te były zakładane w różnym czasie i z różnych adresów. Część z nich ma stronę logowania nową (wprowadzoną przed bodajże kilkoma miesiącami) a część starą (tą odwieczną, tradycyjną). Przechodząc z konta na konto, stara strona logowania nie rozpoznaje haseł nowej i odwrotnie. Efektem tego jest, że chcąc przejść z farmy ze starą stroną logowania na farmę z nową, musimy zupełnie wyłączyć grę i logować się od nowa. Może tak jest też i u Ciebie?

8. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Mi czasami taki komunikat wyskakuje, jak przez przypadek mam wyłączony klawisz num lock lub włączony shift.

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dalszych pytań brak - zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.