Handel, podarki, wymiana, czyli Gift&Trade - wątek dynamiczny wrzesień 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Stupsk

Stupsk Okazjonalny autor

wieczór dobry, Ja szukam tylko małego drzewka wampee, i nie mogę ngdzie wyczaić pomarańczowego tartaku bobrów, bo o czerwonym nie marzę nawet, może ktoś się tu odezwie, mogę dać w zamian pomarańczowe osły , pachnące, jajeczne, mangostan,

2. katsaj

katsaj Okazjonalny autor

czekałam ponad 20 minut, zaczynałam się martwić, bo już raz mnie oskubano :( zresztą napisałam ci wiadomość, że dziękuję za wymianę

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ja na pewno zasłużyłam, ale .... w różu mi nie do twarzy xD:p, zatem podziekuję .....
    Licencje na prezenty wyzerowane. Czas uderzyć w kimono. Dziękuję za zabawę tym co się ze mną .... pobawili.

4. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Przeloguj sie bo ja tez sobie tak czekalam kilka minut i nic nie dochodzilo

5. KRZYHU

KRZYHU Książę forum

szukam osobliwa nauka strajk napój bio

6. katsaj

katsaj Okazjonalny autor

dostałam wiadomość, że wysłała, ale naprawde długo czekałam, a pisała tu na forum i się przestraszyłam, przepraszam :(

7. magda1512

magda1512 Komisarz forum

cerber
    pajęczyna,
    królik Drakula
    co chcecie w zamian?

8. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

Spoko, myślę ze Agnes już nie żałuje, bo po co psuć sobie zabawę :) EDIT: przecież cię znamy :)

dobra zamarł tutaj ruch :D ide ja też :) dobranoc wszystkim i dziękuje tym ludkom z mojego podpsiu pod sygną :) do zobaczenia na następne gt o ile sie juz jutro nie zobaczymy :D

toDzasta lubi to.
  9. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

łabędzie, dereń, tabebuja, amhrestie xxl, baobaby xxl, cendrat xxl, dziobaki, kiwi, koguty, jeże, szopy, zimorodki, świetliki, ptaszarnie dla wron czerwoną, owczarnie czerwoną, stajnie czerwoną i czerwone indyki wymienie za itemy dające tpd na wyspę

10. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Nie patrzę non stop do paska wysłałam ci item po 10min (tak mam w pasku zdarzeń). Trzeba było zwyczajnie napisać że wysłałaś a nie biec na forum. Poza tym nie wiem po co wszyscy mają o tym czytać...

ramona45 lubi to.
  11. jacekf

jacekf Komandor forum

pisz sowke

12. katsaj

katsaj Okazjonalny autor

sowa nie działała, co zresztą ci napisałam, długo leciały ale doleciały :)

13. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Aniu , czy tuba4862 to ja :Da może tylko cyferki są takie same , a to ktoś inny :oops:xD
    też zmykam , hydranty strażacy skonfiskowali wszystkie :)

14. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

mam flamingi na wymianę. co dacie za nie?

15. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Spoko było minęło, najważniejsze że się wyjaśniło.

ramona45 lubi to.
  16. olesyya

olesyya Okazjonalny autor

dziękuję za wysłanie drzewek farmerko,też czekam i czekam i czekam.Nic nie pomaga przelogowanie,oj a napisałaś dam i nic

17. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

10 minut to nie długo. :p

18. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Czy ktoś szuka nerkowców? Oddam drzewka za: Karkołomna przejażdżka, Osobliwa nauka, Pisankowa armata, Wizja przyszłości, Teleportacja. Mam jeszcze wampee, tabebuję, derenie, mangostan...

19. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Nadal szukam itemów z obecnego eventu:
    Walkiria śpiewa
    Nektarowe przyjęcie
    Trening czyni mistrza

Do zaoferowania mam:
    Jarząb brekinia
    nerkowiec
    Król łupów
    Borsuki
    Zagroda dla czerwonych pand
    tygrysy
    flamingi
    mrówkojady

20. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Oddam pakiet: czerwone pandy + nerkowiec + dereń za Johan cytrynę lub Balon MŚ (lub coś innego fajnego).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.