Handel, podarki, wymiana, czyli Gift&Trade - wątek dynamiczny wrzesień 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Szukam:
    - jajecznego XXL
    - świastaków
    - tygrysa
    - flaminga
    - borsuk
    - perełkowca
    - różowej fabryki jaj
    - czerwone kukułki

Na pnącze brakuje mi wiele, ale najbardziej potrzebuję itemu: balonowy ekspress i gwiezdna kołysanka

Czekam na sówki z propozycją wymian :) DO zaoferowania mam m.in. młyn, żaglownię, pomaranczowe ulepszenia i starsze drzewa z TS.

niestety, ale nie dostałam takiej sówki. A kopiuję dlatego, że jestem w pracy i nie mam czasu na bieżąco zmieniać posty i sledzić forum ;) ale chyba to nie zbrodnia o_O

Ostatnie edytowanie: 29 września 2016
  2. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Latające sanie Mikołaja 2011 wymienię - szuka ktoś?

3. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Szukam itemu Król łupów lub Maciek i Lusia. Z propozycją wymiany zapraszam na sówkę, nick w grze mam pod sygną :)

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mam tygrysy, mrówkojady, czerwony panda, neonowe chlew, indyki, stajnia, różowe: kozy, kaczki, króliki, obora, stajnia, ryby.
    Item Skrzynka z lizakami

Szukam różowe: gęsi, psy, nietoperze, żaby oraz warsztaty

5. aleksb4

aleksb4 Fanatyk forum

oddam po kilka różowych zagród i warsztatów za coś z tej listy

Palma z sercami
    Balony urodzinowe
    Drzewko adwentowe
    Różowa krówka
    Koza walentynkowa
    Króliczek z gorzkiej czekolady 2010 (50 sg)
    Stado owiec

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

rozowych zabek szukam -dam za nie balon ms 2011 albo cos innego -mam sporo roznosci

7. bartek1231996

bartek1231996 Naśladowca mistrzów

wymienie na inne różowe zagrody i warsztaty

8. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

U mnie w balonie jest za drzewko adwentowe 2011

-Wiewiora- lubi to.
  9. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Szukam różowe pałki i tkalnię dywanów za itemy król łupów. Proszę o sowy z konkretnymi propozycjami ile itemów za fabrykę.
    Inne propozycje również rozważę.

~czarodziejka

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

za różowe dywany oddam Jaśka cytrynę + różowe żaby + król łupów
    lub
    Jaśka Cytryne+ komplet Wyspowych TSów (tygrys, flaming, czerwona panda mrówkojad) + król łupów

do rozważenia również neonowe zagrody, drzewka pachnące, 5x gwiezdna kołysanka, skrzynia z lizakami, kowboju do dzieła, jarząb brekinia, nerkowiec

11. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Oddam itemy:
    "Kosmiczna deskorolka" "Mój pluszowy przyjaciel" "Wodna armata" oraz "Mistrz żonglerki" ;)
    Za trzy drzewka: 1x Goja xxl , 1x Pitomba xxl i 1x acai Były by to moje pierwsze xxl z tych zacnych drzewek, Wiem że większość farmerów je kolekcjonuje w Lesie deszczowym, ale może ktoś ma ich więcej niż potrzebuje;) (Albo nie ma miejsca już na więcej:D)
    Bardzo proszę o wiadomość:)

Pozdrawiam;)

12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

poszła sówka :)

Szukam:
    - jajecznego XXL
    - świastaków
    - tygrysa
    - flaminga
    - borsuk
    - perełkowca
    - różowej fabryki jaj
    - czerwone kukułki

Na pnącze brakuje mi wiele, ale najbardziej potrzebuję itemu: balonowy ekspress i gwiezdna kołysanka

Czekam na sówki z propozycją wymian :) DO zaoferowania mam m.in. młyn, żaglownię, pomaranczowe ulepszenia i starsze drzewa z TS.

13. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Luna280380 bardzo ale to bardzo ślicznie dziekuje za wspaniały prezent i oczywiście katgad ,dziewczyny jesteście wielkie

14. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

nie sądzę, czasem można coś przeoczyć :) dobrze ze tu sa te powiadomienia na dorum bo i tu bym mase rzecyz przeoczyła :D

no dobra :D
    dzięki graczowi @kasiakatarzyna7 mam takie jak zaplanowałam, całkiem spore stadko koni :D i t odzięki wam, prezentuję poniżej jak to u mnie wygląda :D

15. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Poszukuję i przyjmę:)
    Drzewka- Jajeczne zwykłe i xxl-ki:)

Itemy- Wodna armatka, balonowy expres, skrzynka z lizakami, neonowy/a koń ,krowa

Na wymianę mam pomarańczowe -czerwone i co nie co różowe zagrody z wyspy nowości(tygrysy ,cz. pandy, mrówkojady) oraz sporo drzewek:)
    Itemy -Świetlikologia, Tester winogron(44), Warsztat Gery, Wodny relax, Odmieniona wrona, Zdmuchnij je, Zima czarownic, Żabi trening, Polowe ufo, Osobliwy duch, Napełnij konewkę, Kocioralda(19), Korkowa tarcza do rzutek, Funia Fryzowata(7), drzemka wędkarza, Aaaaaa :)
    Zainteresowanych proszę o "sówki" -czekam:)

16. magda1512

magda1512 Komisarz forum

mam czerwoną pandę (nie ulepszenie) i item neonowy koń
    Szukam itemów:
    cerber
    pajęczyna,
    królik Drakula
    co chcecie wzamian?
    i koziomleczodrzew dam drzewka xl np. baobab xl, amherstia xl

17. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

a nie może być z białej czekolady?

18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a mnie interesuje tylko kosmiczna deskorolka i mogę dać za nią 1 pitombę xxl

19. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Piękny widok :D dzieki za obronę honoru :D:D:DxD

20. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Sowa poszła

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.