Handel, podarki, wymiana, czyli Gift&Trade - wątek dynamiczny wrzesień 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Posiadam item skrzynka z lizakami.

szukam różowych myszek wiem że jeden item to za mało ale jeszcze coś dorzucę.
    bardzo proszę bogatą farmerką nie jestem ale może jakimś cudem uzbieram na te myszki jeśli cena nie będzie wygurowana :p

2. chris975

chris975 Fanatyk forum

I to jest konkretna porządna oferta :) aż żałuję, że nie mam tego kleju ;)

3. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Szuka ktoś może?
    Itemy na wymianę: Aaa!, Ahoj Farmeramo, Bałwan, Barwy narodowe niemiec, Bieg z przeszkodami, Beczka, Błotnisty poncz, Buda z hot-dogami, Buda z kiełbaskami, Choinka, Chomik, Cięcie sierpem, Ciuciubabka, Czarny kot, Czekoladowa trampolina, Czekoladowe krowie plamy, Czekoladowe źródło, Czekoladowy kurczak, Cztery światła, Deptanie winogron, Drzewo tęczowe, Duża różowa grządka, Duże farmerskie fajerwerki, Duży pies stróżujący, Dyniowy lampion, Dziki warsztat tkacki, Farmerzy- ufoludki, Fragles Wembley, Flaga Hiszpani, Franek kędzierzawy, Główka, Grad jabłek, Imprezowy namiot, Jesienna armata, Jesienny krecik, Jodła pospolita, Kiepski artysta, Kocioralda, Kolacja przy świecach, Kolekcjoner lampionów, Konfitury ze śliwkowych jagód, Koniec jest blisko, Konik morski, Kosz plażowy, Kot podwórkowy 2010, Kot ratownik, Kotek i wełna, Krowie rodeo, Królewski łuk weselny, Króliczek z białej czekolady 2011, Króliczek z mlecz czekolady 50PD, Krzaczaste krzaki ekologicznej bawełny, Kufel litrowy, Kura w uszance, Kura baletnica, Kura kosmonauta, Kurczak wielkanocny, Kwiatkowy zajączek, Kwiecista flaga Hiszpanii, Lampiony, LARA Award, Latający lis, Leniwiec z drinkiem, Leonardo Coccilappci, Lodowy rzeźbiarz, Lody, M.C. Przechera, Magiczne drzewo, Magik Renzo, Malarz wielkanocnych jajek, Małe fajerwerki, Mały pęczek ziół, Mały pomocnik Mikołaja, Mały pudel, Mały wulkan islandzki, Misiołaj III, Menadżer wypsoażenia, Mistrz Skarga, Miś karnawałowy 3, Miś linoskoczek, Miś śpioch, Mumia, Mydelniczka, Mysz detektyw, Na miejsca, gotowi, start!, Niebieska grządka, Nieoczekiwane odwiedziny, Nublon, Okazały krzew, Olbrzymie farmerskie fajerwerki, Orzechowa bitwa, Osobliwy duch, Owca na traktorze, Owczarek niemiecki, Pantomima, Papierowe serce, Patryk najlepszy kucharz, Piernikowe wyznanie, Piernikowy ludzik, Pieniek z siekierką, Piwna katapulta, Plac zabaw dla kotów, Plaża Copacabany, Plażowy klub, Polskie barwy narodowe, Portugalskie barwy narodowe, Posążek Amora, Posążek Buddy, Powrót nublonów, Pracowity krecik, Puchar zwycięzcy, Quasimysio, Realizm fotograficzny, Ringo Stary, Romantyczna huśtawka, Romantyczne spotkanie, Samochód marki czystość, Smoczy żongler, Smoczy żongler fioletowy, Smogkurzacz, Smok szczęścia Orochi, Strach na wróble, Śnieżna armata, Śnieżna kula, Śnieżny anioł, Śpiewający tulipan, Świąteczna laska cukrowa, Świeczka, Świstak Rudi, Tańczące kozy, Teczka pełna kwiatów, Tortowa armata, Traktor, Ulewa cukierków, Urodzinowy kotek, W górę do nieba, Walentynkowy balot siana, Walka na kopie, Warsztat imprezowy, Weselna kareta, Wędkarz w studni życzeń, Węgierska owca, Wielkie fajerwerki, Wietrzna karuzela, Wilson, Wiosenne drzewo, Wrona odmieniona, Wymiana koszulek, Zaczarowany teleskop, Zamek z piasku, Zima czarownic, Zmęczony gość przyjęcia, Zraszacz, Zwycięski młyn, Zwierzaki przebrane za konia, Żaba piromanka.

Szukam:

Balony urodzinowe,
    Ciepłe źródła,
    Drzewo adwentowe 2011, Duch miłości, Dziń z butelki II,
    Franken-Lulek,
    Historia na dobranoc, Herbaciana degustacja, Hokus pokus znikus,
    Johny cytryna,
    Kosmiczna wymiana, Kukułcza mama II, Kukułcze jajo I
    Lodowy surfer,
    Mały ciasteczkowy potwór
    Osobliwa nauka
    Piekarnia ciasteczek, Pikantni kucharze, Piłkarska żonglerka, Pod namiotem, Pomocne ręce,
    Rytuał błotnej kąpieli I i II,
    Spadający samolot,
    Śnieżny prysznic, Świetlikowa uwertura,
    Tuli-panisko, Tylko nie ręką,
    Urodzinowy stół II
    Wesoła wspinaczka, Wesoła lilia, Wesoły łubin, Wyścig w śpiworach,
    Zabłąkana krowa.

4. rosseina

rosseina Zaawansowany

Z tego co wiem to chyba nie da się jej wysłać ani wymienić, to nowość z ostatniego eventu hodowlanego

5. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

poszukiwane różowe zagrody (tylko 8, ale może zdobędę chociaż 2-3 :cry::cry:): żaby, psy, wrony, gęsi, kukułki, kameleony, bobry, wielbłądy

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Owszem, niemożliwe.
    Nie można tego ani wysyłać, ani wstawiać do balonu.
    I tak będzie pewnie jeszcze przez jakieś 2-3 edycje G&T.

Kasialka lubi to.
  7. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Szukam:
    - jajecznego XXL
    - świastaków
    - tygrysa
    - flaminga
    - borsuk
    - perełkowca
    - neonowy kurnik
    - różowej fabryki jaj
    - czerwone kukułki

Na pnącze brakuje mi wiele, ale balonowy ekspress i gwiezdna kołysanka

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-never001- post nic nie wnoszący do tematu został usunięty

9. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

poszukiwane różowe zagrody (tylko 8, ale może zdobędę chociaż 2-3 :cry::cry:): żaby, psy, wrony, gęsi, kukułki, kameleony, bobry, wielbłądy

10. [aguś13]

[aguś13] Naśladowca mistrzów

posiadam rozowe wielblady,borsuki,jarzab brekinia,wydry,labedzie,rozowe osly i kaczki,neonowy kurnik,
    skrzynka z lizakami,neonowa kaczka i owca,zakochany romek i julka,zolwoid,zapomniany skarb,szczeki,start rakiety,puchar zwyciezcy,do zwyciestwa,
    pisanka wylupianka,kosmiczna deskorolka,johna c i wiele innych zagrod ,drzew i itemow ,pytajcie
    szukam rozowych warsztatow
    sowki na [aguś13]

11. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Kochani!
    Od dłuższego czasu próbuję zdobyć coś różowego. Na wymianę nie mam szans - nie mam co zaoferować w zamian. Także bawię się w rozmnażanie zwierzaczków. Jednak jest to ciężkie bez drzew perfumowych, kupno pachnidełek pochłania sporo pieniędzorów, których u mnie nie ma.
    Także, poszukuję drzewek pachnących może komuś jakieś zalega? Oddam rękę, nogę, nerkę, teściową, nawet męża;)Nic więcej nie zaoferuję, bo (wstyd) nie mam licencji:oops:

12. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

za tyle to swojego farmera oddam :music:

balonowy express za 30 pitomb xxl u mnie wisi xD

szukam róż jajcorów kurzych , mleczarni krowiej, strzygalni któlików- mam róż wielbłądy, pandy , małpy, wrony, nietoperze, gęsi , strzygalnię owiec

13. -Iza-90

bardzo proszę bogatą farmerką nie jestem ale może jakimś cudem uzbieram na te myszki jeśli cena nie będzie wygurowana :p

14. Jorgul

Jorgul Forum Pro

wymienię
    różowy tartak bobrów
    różowa serownia
    oferty na sówkę , odpowiem na najlepszą :):)

15. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

oddam tygrysy,flamingi,mrówkojady w zamian za różową fabrykę bikini lub jakieś inne ciekawe różowe zagrody.

16. Kasialka

Kasialka Generał forum

Nieźle :) Jak Cię nie było, to Cię nie było, a jak się pojawiłaś, to od razu oferta z grubej rury xDxD:cry::cry:;)

Szukam czerwonych kukułek :)

draculik34 lubi to.
  17. czarna.owca.

czarna.owca. Czeladnik forum

Hej hej czy na baha jest takie zwierzątko jak krab??Bo nikt tu nie wspomina

18. -Iza-90

19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kasiu poszukaj w swoim pasku może masz ten klej ;)

Kasialka lubi to.
  20. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Bo to watek dotyczący mini eventu Gift&Trade (Handel i podarki). Kraby pojawiły się wraz z ostatnim eventem hodowlanym. Nie zostały odblokowane do G&T.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.