Handel, podarki, wymiana, czyli Gift&Trade - wątek dynamiczny wrzesień 2016

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika babydelfi, 26 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

Różowości szukam (nierealne, aby znaleźć :cry: )
    • żaby
    • myszy
    • psy
    • gęsi
    • kukułki
    • kameleony
    • bobry
    • wielbłądy
    • wrony
    piszcie oferty sówkach, tylko nie wszyscy naraz xDxD
    mam gwiezdną kołysankę, skrzynkę z lizakami, pachnące drzewka, borsuki, króla łupów
    a co możesz zaoferować? :D

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mam trufle i rodeo mogłaby być któraś z tych?

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

tak siedze i mysle jakie to sa "rozsadne ceny" hmmmmm....

szukam kukulek rozowych

Mariolka7214 i Kasialka lubią to.
  4. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

Uwaga ! posiadam zdekompletowane lub podwojone itemy na rzędy cudownego pnącza w kolejności alfabetycznej/bardzo długa lista/
    Aaaaaa,amatorka słodyczy,baba marta,barwy narodowe Bułgarii i Węgier,beczułka,błotnisty poncz,cięcie sierpem,cudowne fajerwerki,czarny kot,czas karmienia,czekoladowe krowie plamy,czekoladowe źródło,czeski kwietnik,deptanie winogron,drewniany tron,drzewo letniego przesilenia,entuzjastyczni jurorzy,falstart,gaston de bulion,gorące jaccuzzi,gra w klasy,hardcorowy teleporter,idealny gentelman,katarynka,kineograf,kolacja przy świecach,korkowa tarcza do rzutek,krecik i cukier,król łupów,krytyk kostiumów,kużnia wikingów,latający lis,lekcja geografii,lodowy rzeżbiarz,M.C.przechera,magiczny strach na wróble,mały ciasteczkowy potwór,miłośnik kostiumów,najlepsi przyjaciele,nie oglądaj się wstecz,niestraszne nam duchy,niewiele brakowało,noworoczna kanonada,osobliwy duch,pagoda "ptasia skała",panda Colada,partenon III,pisanka wyłupianka,piwna katapulta,pokaz sztucznych ognii 4 lipca,polowanie na duchy,popołudniowa herbatka,posłaniec miłości,powrót nublonów,przez żołądek do serca,puszczanie latawca,radość z konfetti,serowe fondue,sfinks,skaczący strach na wróble,smogkurzacz,strach pogo,szarańczopaprotka,śnieżny żongler,świetlikologia,tańczący salsę,uciekaj ile sił w nogach,upiorne łóżko,urodzinowa niespodzianka,urodzinowy transparent,uwaga ogień,w górę do nieba,w górę,w powietrzu czuć miłość,walka na miecze,wędkarska zabawa,wędrujące owce,wianek świętojański,wielkanocne harce,wierni kibice,wietrzna karuzela fiuuu,wiosenne porządki,włoskie lody II,wodna armata,wodny relaks,wrona odmieniona,zabawa w błocie,zabawa w chowanego,zasłużony odpoczynek,zawody w jedzeniu arbuzów,zdmuchnij je,zima czarownic,zimowa piramida,zimowi przyjaciele,zmęczony gość przyjęcia.
    nieposortowane- gorące żródło,nieśmiały ryś,mistrz skarga,świstak rudi,quasimysio,czekoladowy kurczak,czerwona strzała,dżentelman z kwiatami,miś karnawałowy 3,śmjały świstak,podwieczorek na trawie,rundka na zjeżdżalni,wspaniały tort,neonowy indyk,koń i świnia,deszcz niemowlaków,mój pluszowy przyjaciel,wodna zabawa,napełnij konewkę,zielona błyskawica,wędkarz w studni życzeń,walcz o złoto,błękitny piorun,cukierek mauna II,czerny płomień.
    POTRZEBUJĘ
    -
    start rakiety,kosmiczna deskorolka,mały porządniś,wytworny kawaler,drzemka wędkarza,kasztanowy pająk,kasztanowy farmer,fontanna z koktailem mlecznym,budka z lodami,lodowa armata

Posiadam do wydania 15 drzew solnych,ulepszenia xxl drzew:morela,pomarańcza,surmia,dąb,jodła,pigwa,poziomkowiec,pinia,klon palmowy,jarząb,karambola,wianowłostka,karob,tamaryndowiec,guawa,ostrokrzew paragwajski,liczi.
    Zagrody:bociany,dziobaki,jeże,gołębie,kiwi,koguty,czerwona krypta nietoperzy,ptaszarnia dla wron pomarańczowa,psy i psy pomarańczowe,tkalnia dywanów,tokarnia pałeczek pomarańczowa,leniwce++,zagroda dla czerwonych pand.
    dariodiablo
    lvl 92/266 zapraszam na "sówkę" napewno się dogadamy :)

Ostatnie edytowanie: 29 września 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Auas Twój post usunęłam i bardzo proszę nie pytać w sposób, który jest oskarżeniem innego Gracza. Pamiętaj proszę, że opcja "Darczyńca" nikogo do rewanżu nie zobowiązuje. Jeśli kogoś nie znasz czy nie ufasz, a liczysz na rewanż to nie wysyłaj pierwszy.

ygre Twój post również usunęłam.

6. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

nerka ,watroba ,pluco i jeszcze szpik pewnie i tak bylo by malo ...fabryki jaj rozowych szukam dla Miecia i tez cisza

Kasialka i Mariolka7214 lubią to.
  7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

oddam 8 tamatyndowców xxl + do wyboru: dowolna neonowa zagroda, czerwona panda, mrówkojad, brekinia, nerkowiec lub król łupów
    za różowe pałki albo dywany.

8. kothel

kothel Młodszy ekspert

szukam-swietlikowej uwertury-sowki co w zamian

9. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

[ciach]
    Szukam czerwonych i pomarańczowych:
    strzygalnia królików
    hydrant
    jaja strusie
    paleta farb
    tartak bobrów

Cytat usuniętego posta i odpowiedź usunęłam.

SMOD_Atena

LadyDeath lubi to.
  10. [aguś13]

[aguś13] Naśladowca mistrzów

posiadam rozowe wielblady,borsuki,jarzab brekinia,wydry,labedzie,rozowe osly i kaczki,neonowy kurnik,
    skrzynka z lizakami,neonowa kaczka i owca,zakochany romek i julka,zolwoid,zapomniany skarb,szczeki,start rakiety,puchar zwyciezcy,do zwyciestwa;
    pisanka wylupianka,kosmiczna deskorolka,johna c i wiele innych zagrod ,drzew i itemow ,pytajcie
    szukam rozowych warsztatow
    sowki na [aguś13]

11. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

kwiatków i strachów nie dostaniesz - niedostępne

12. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

oddam tygrysy,flamingi,mrówkojady w zamian za różową fabrykę bikini lub jakieś inne ciekawe różowe zagrody.

13. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Kochani - pomożecie mi rozbudować Bahamę? :)Potzrebuję itemów do zapełnienia ogrodu na wyspie.. :( Myślę że tak najszybciej uzyskać punkty.
    Do tego szukam:
    - kota
    - jajecznego XXL
    - świastaków
    - tygrysa
    - flaminga
    - borsuk
    - perełkowca
    - neonowy kurnik
    - różowej fabryki jaj
    - czerwone kukułki
    (cały czas się gubię w tabelkach:|||)
    Na pnącze brakuje mi wiele, ale balonowy ekspress i gwiezdna kołysanka przede wszystkim poszukuję.

NO i nie obraże się za różówosci - jeśli nie masz co z nimi zrobic ja sie zaopiekuję;)

Proszę o swókę z wymianką:)

14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Oddam różowe wielbłądy +coś jeszcze (do dogadania) lub różowe strusie jaja + coś jeszcze ( do dogadania) za jedną z tych fabryk: różowy klej, różowe walizki, różowy tartak

Szukam również itemków: skrzynka z lizakami, gwiezdna kołysanka.

Zapraszam z ofertami na sówkę

15. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Poszukuję itemów do uzupełnienia pnącza:
    rząd- Herbata jest dobra na wszystko
    idelny dżentelmen
    herbaciana degustacja

rząd- Bawarskie święto 2015
    złota/srebrna beczułka
    złota/srebrna piła dwuosobowa
    złota/srebrna katarynka

rząd- Dary bogini
    pustynny miraż

rząd- Komiks (odc.2)
    huśtawkolot

rząd- Dzień lodów
    budka z lodami
    lodowa armata

na wymianę mam większość starszych ts i xxl, o konkrety proszę pytać;)

16. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

SZUKAM
    jarząb brekinia
    różowych zagród : wrony, wielbłądy, psy, bobry, żaby, gęsi, myszy, kukułek – chciałabym chociaż po jednej zagrodzie uzbierać a sama to je raczej nigdy nie wybuduje :p, proszę o rozsądne ceny. :)

Czerwonych warsztatów na wyspę

17. ^ateba^

^ateba^ Książę forum

mam kukulki:)

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

taaaa albo w druga strone :sleepy:

kukulek rozowych szukam bo swoje przetanczylam-darmo nie chce-mam czym zaplacic :pxD:cry::cry:
    ateba jaki masz nik na farmie?

Kasialka lubi to.
  19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mój Mietek ma takie marzenie:
    mianowicie, marzą mu się rózowe kurze jajca :music:
    a Przydaś skubany siedzi i bije brawo, nakręca brata..oszaleje z nimi8)

różowe jajca dla chłopaków poszukiwane, bo sami ich nigdy nie zrobią xD:cry:

Kasialka lubi to.
  20. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

i nic mi nie mówisz!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.