HANDEL I PREZENTY

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ix3ny, 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ix3ny

ix3ny Czeladnik forum

Chce się wymienić w akcji..ktoś oferuje coś a w zamian chce Granatowiec..mam 3 Granatowce a i tak nie moge dokonac wymiany ????

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

muszą być w pasku, nie mogą być na polu.
    Może to mieć też związek z problemami, jakie były z wymianą drzew bahamowych, ale to już chyba naprawione :)

3. ix3ny

ix3ny Czeladnik forum

sa na pasku w schowku i nadal nic.

4. piotruś6666

piotruś6666 Wielki mistrz forum

ja tak samo mam z czarnym bezem.

5. ix3ny

ix3ny Czeladnik forum

i jak tu się wymieniać? ;|

6. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Hej wszystkim, trochę wstyd pytać, ale co daje choinka 2011? :)

7. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

bombki

8. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

A ja mam pytanie - jak można zawrzeć małżeństwo ze znajomym , bo nigdzie nie mogę znaleźć łuku weselnego :(
    Proszę o wyjaśnienie i z góry dziękuję :)

9. ix3ny

ix3ny Czeladnik forum

i co z tymi wymianami?

10. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

bombki

11. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

w dalszym ciągu nie mogę się wymienić w balonie,i co z tym będzie

12. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Musisz temu znajomemu wysłać obrączki, a następnie Twój znajomy musi potwierdzić. Proponuje przeczytać poradnik o małżeństwu.

A dlaczego nie można się wymienić, to nie umiem udzielić odpowiedzi. Sprawdcie, czy macie odpowiednią ilość drzewek czy czego tam w pasku itp..

13. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

Dzięki Malinko - tylko nie mam nigdzie tych obrączek - jak je zdobyć ?

14. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

To podarunek od serca, tam gdzie są perfumy masz 3 rodzaje obrączek za różną cenę. Wyślij któreś z nich (wysłanie kosztuje) i czekaj na odpowiedź.

15. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Czy nadal ktoś ma problem z wymianami w balonie eventowym?

16. abawe

abawe Młodszy ekspert

Witam,
    tak, do końca eventu nie można było zaakceptować wymiany np. mirabelki na granatowca. Nawet zgłoszenie do pomocy nic nie dało bo problem znany i był oficjalny komunikat. I tyle.
    Rozumiem, że wystawiony do wymiany towar wrócił do paska ale co z licencją zapłaconą za ofertę, która nie mogla dojść do skutku z powodu błędów technicznych? Nie wiem czy ktoś o to już pytał, bo zadawane pytania dotyczyły raczej tylko towaru.

17. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Potwierdzam ja również w dniu dzisiejszym miałem problem w ostatnich godzinach z wymianą w balonie. Majac drzewa, itemy w pasku i chcąc je wymienic nie miałem mozliwości . Po prostu w oknie wymiany okienko potwierdzenia było szare a nie zielone. Nie można było dokonac wymiany. Przez to nie dokonałem niestety kilku wymian i straciłem możliwość pozyskania kilku interesujących mnie przedmiotów. Do bani taki G&T . Nie dość ,że krótki to jeszcze jak zwykle nieudaczny.Czy twórcy gry nie zauważają takich błędów.Nie ma jakiejś kontroli ? Dopiero jak tysiąc graczy coś zgłosi to jest jakaś reakcja ? Życzę ekipie Spokojnej nocy, bo i tak juz po bigosie, a nie lubie zmywać brudnych garów po kimś

PAOLO121290 lubi to.
  18. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

mods nie znali odpowiedzi

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ix3ny, w tej sprawie było zamieszczone ogłoszenie,w którym mowa o występującym problemie :>>>KLIK<<<
    Niestety jak widać nie udało się rozwiązać tego problemu,a w związku z tym,że Gift&Trade zakończył się wczoraj,temat zamykam.

abawe, skoro nie można było zaakceptować wymiany to i licencja nie została pobrana,a za niezrealizowane oferty pozostawione w balonie,wstawione przedmioty wracają do inwentarza i licencje również znajdziesz w stodole w zakładce "Inne".

tomasz-nadmorski,przykro mi bardzo że wystąpiły problemy,myślę że twórcom gry również i chcieliby aby wszystko działało bez zarzutu,ale nikt głową muru nie przebije i nie wszystko da się rozwiązać.

Wszystkim życzę miłego i udanego weekendu.Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.