haloween

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mk1286, 27 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

dlaczego event się jeszcze nie rozpoczął skoro jest juz po 14?

2. gosik79

gosik79 Czeladnik forum

jest wzmianka ze rozpocznie sie o 16 a nawet to moze potrwac do 18 sa male problemy techniczne

3. kamilapo

kamilapo Forumowy żółtodziób

dlaczego mnie to nie dziwi ?>:(

4. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Czyli nie macie roślinek a chciałam to samo pytanie zadać bo w zegarze jest że już się rozpoczął?
    A czy wogóle jest jakieś OO

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Jest OO
    Witajcie Farmerzy!

Z powodu przyczyn technicznych start Eventu "Halloween" ulegnie opóźnieniu. Chcemy bowiem uniknąć problemów podczas samego wydarzenia. Mamy nadzieję, że uda się je rozpocząć dziś między 16:00 a 18:00. Czas trwania eventu zostanie oczywiście wydłużony.
    Bardzo przepraszamy za utrudnienia.

6. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

dzięki za info
    Niech się przygotują tylko żeby nie było problemów ?

7. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

To chociaż do 16 dajcie możliwość sadzenia jakichś upiornych roślin.Sceneria zobowiązuje.

A jak nie do 16 to do momentu uruchomienia nowego eventu.Nie uśmiecha mi się sadzić zwykłe rośliny skoro można by było nadgonić upiornymi.

Posty na forum łączymy. Używaj opcji EDYTUJ.
    Posty połączyłam, upominam słownie.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 października 2014
  8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro wszystko wyjaśnione, wątek zamykam. Zapraszam do zaglądania do oficjalnych ogłoszeń.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.