Opinie Halloweenowe polowanie na potwory

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania5757

ania5757 Baron forum

czytalam czytalam balam sie ruszyc z gra
    ale ze samo sie nie zrobi to wystartowalam
    nawet dobrze mi poszlo
    krag zamknelam
    po krawedzi jechalam
    dumna z siebie czekam na wynik a tam ok 26 000
    srednia z 8 gier
    wiecej nie chce byc co robie nie tak?

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Nie wiem czy bym ruszała dyniowy... A bonusy zbieram jak każdy gracz i niech to licho połakomiłam się na tego florenowca. Gdyby nie to siałabym i rozgrywała gierki na piechotę aż do końca. Ale nie: ja zawsze muszę wyzej,szybciej mocniej xD No to mam za swoje :p Bonusiki poszły,florenowiec sie oddala...

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Walczę z 40 tys. No nie jestem w stanie zabrać tylu punktówxD

4. abask

abask Komandor forum

Mnie uratowały wczorajsze dwa florenowce z piccolaków. Gdybym ich nie dostała to pewnie bym kombinowała ale teraz nie mam już takiej potrzeby. Pewnie, że fajnie by było mieć i nawet 100 florenowców ale.... :) jak to mówią chciwy dwa razy traci :)

5. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No i to jest prawda xD Wychlapałam SN,smigiełka,bonusy przejdą do przeszłości a ja zastanę z dwoma florenowcami które juz mam :D

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No do mnie zasady dotarły tylko jakoś z praktyką na bakier ;) Nijak z planszy nie mogę usunąć tego co mi stoi na przeszkodzie bo jak ruszę to czego sie chciałam pozbyć to wali się i to co miało zostać. Albo kropki do otoczenia całości brakuje- zawsze na wymianę mam jedną mniej niż potrzebuję.

8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nie nie ten ewent to nie dla mnie 8) oby tylko do pnącza dojść :pz prawej strony nagrody tez nie dla mnie :cry:

9. [andy74]

[andy74] Młodszy ekspert

Udało się zrobić 111410 - najlepszy mój wynik. Na teraz średnia wzrosła do 55000. Ale jak zrobić około 110 gierek.
    Na razie 40 gierek rozegrałem.

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A polaczylas pierwszego potworka z ostatnim?
    Czy pokazały się mnożniki w środku kręgu?

11. ania5757

ania5757 Baron forum

polaczylam
    mnozniki pokazaly sie
    a wynik slaby
    ale walcze o florenowca pewnie nie
    ale cos tam ugram
    no i satysfakcja jak zalapie dobry wynik-bezcenna
    cenniejsza od florenowca
    pozdrawiam

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jak poćwiczysz to będzie Ci lepiej szło. Ja miałam kłopot z zebraniem 40.000 punktów ale teraz średnia mi wzrosła do 54.000 Na szczęście jest czas żeby przemyśleć ruchy lub (jeśli nadal masz lewy przycisk myszy naciśnięty) cofnąć ruchy

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Mam kraba :) ...ale jestem dopiero nieco za 1/4 drogi do florka :sleepy:

14. puniak3

puniak3 Moguł forum

te stworki to jakaś porażka najwięcej to trochę ponad 3000 tyś robię do pnącza i kijem dalej nie tykam w ogóle nie łapię o co w tym chodzi

15. magros

magros Nadzorca forum

witam skad sie bierze ta swiecaca welna

krasnoludek10 lubi to.
  16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Widzę połówkę.;):p8)

Średnia wzrosła do 65.000+.
    Na dzisiaj koniec.

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jest jeszcze prawy przycisk myszy. Jak się na niego kliknie nie puszczając lewego, to cały ciąg się skasuje.
    Z Poradnika:
    "Można też w tej sytuacji kliknąć prawym klawiszem, wtedy cała linia się skasuje i można łączyć na nowo."

Odpowiedź znajdziesz w tym Ogłoszeniu.
    Na przyszłość z pytaniami, które nie dotyczą eventu zapraszam do działu Pomoc.

bogusiania, Sookie oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. brynia3

brynia3 Forumowy żółtodziób

Coś robię nie tak .Jak dobrze zacząć Wywalacie np ktory kolor to jest 1 ruch
    .[​IMG]

krasnoludek10 lubi to.
  19. incasent

incasent Ambasador forum

Trzeci rząd błękitu po prawej stronie na dole, po czym granat, również z prawej, bo spadnie dodatkowy granat, który połączy większą jego ilość :)
    Ja zawsze staram się na początku "czyścić" na dole, bo później to co dzieje się wyżej nie wpływa na dół. I nie specjalnie interesuje mnie środek pola, raczej krawędzie :)

Ostatnie edytowanie: 27 października 2022
  20. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

40 gier za mną = 1.761.210 pkt.
    Średnia niby 44.000 pkt.
    Najwyższy wynik 75.470pkt.
    8294 potwormiętki jest, tylko wypadajek brak:(
    Muszę znaleźć ten wątek, gdzie można o wypadajki poprosić.
    Ale po 10 latach dorobiłam się awatarka. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.