Opinie Halloweenowe polowanie na potwory

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Komas

Komas Czeladnik forum

rzadko wypowiadam się odnośnie gry, ale dzisiaj napiszę, drzewo florenowe to była podpucha dla ich własnego zarobku . Mini gra wykańcza fizyczność i psychikę . Losowość o której tyle piszecie, tu jest pod niebieskim sklepieniem. Życzę wytrwałym sukcesu.
    Dziwię się sobie, że dałam się w to wrobić, niepotrzebnie poczytałam rozmowy na forum, przed eventem. Bardzo żałuję, że to zrobiłam i wpadłam w tę psychologiczną pułapkę. Nigdy więcej. Ile troli działa na rzecz Farmy?

2. incasent

incasent Ambasador forum

Po 8 gierkach mam 650.000pkt. - To daje średnią lekko ponad 80.000/grę.
    Czyli żeby dojść do drzewka nawet z taką średnia, będę potrzebował ok~75 gierek, to daje ok. 35.000 rośliny eventowej.
    Jak nie zabraknie mi czasu, a gierki naprawdę pochłaniają go mnóstwo, to powinno się udać :)
    Nie warto się śpieszyć przy tych planszach, bo finalnie może wyjść jeszcze dłużej ....
    -----------------
    Miłego! :)

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja jestem jednak jakiś gamoń. Starałam się tym razem mocniej i wprawdzie wyszło lepiej, ale i tak słabo: 22230 :oops:
    Jutro postaram się jeszcze mocniej :p.
    Próbowałam 2x zebrać większy obszar i tylko tyle z tego...

269 gierek jest chyba wykonalne :p Będę siała, siała, siała...
    prawie 128 tys. badyla :cry:xD:cry:

4. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

u mnie średnia 55180 ciemno to widzę ale do pnącza doczłapię :)

AngelGina, krasnoludek10 oraz incasent lubią to.
  5. incasent

incasent Ambasador forum

Może nie zamykasz "pierścienia" "
    Trzeba zakończyć na tym samym stworku, od którego się zaczyna.

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Jest lepiej niż myslałam,ale czy rewelacyjnie? Nie.Rozegralam 14 gier, po prawej jestem na 12 kroku. Średnia: 21.276. Nie wyobrażam sobie,żeby ukladac minigierki na koniec- wzrok wysiądzie. Trzeba na bieżąco to robić. Dla mnie: maksymalnie dwie na raz.Lewą stronę chyba zrobię,ale co będzie z prawą? Nie wiem. Może są mi pisane tylko te dwa drzewka ktore mam? Żył sobie wypruwać nie będę.

Ostatnie edytowanie: 26 października 2022
  7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja dla tego florenowca to i sobie mogę żyły wypruć :pxD
    Jutro będzie lepiej!
    Miłej zabawy i wysokich wyników Farmerzy ;)
    Ja spadam do wyrka.

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na razie tak:
    Myślę że utrzymam średnią powyżej 50.000.

Ale nie jest łatwo i strasznie długo to trwa.
    Rozegrałem tylko 4 gry, a marudzę jakbym cyknął 40.;):p

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Maryniu, obejrzyj filmy Rysia: klik

10. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Po ośmiu grach, średnia 67 000. Byłaby lepsza, gdyby nie dwie pierwsze próby, na których się uczyłam. Ostatnie dwie wypadły po 103 000. Gra wymaga pokombinowania ale nie zgadzam się, że jest losowa - jest natomiast czasożerna i na dłuższą metę nużąca :(

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczęłam siać z godzinnym opóźnieniem, bo źle obliczyłam wzrost roślinki na wylotki, a pierwszy raz zagrałam dopiero przed chwilą, wyposażona w wiedzę forumową.:)
    Moja pierwsza gierka:

Oby tak dalej.:)

12. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

mi nie idzie więc robię tylko do pnącza gratuluj tym co wiedzą o co tu chodzi bo jakaś nie kumata jestem

13. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Dziekuje Ci bardzo, dzieki Twojej grafice/animacji bardzo wiele mi sie rozjasnilo. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia. Wiecej puntkow otrzymam gdy okrag zatrzyma w srodku jak najwiecej obiektow czy gdy w sklad linii tego okregu wejdzie jak najwiecej przedmiotow. Zastanawiam sie po prostu czy tworzac okrag na przyklad z zielonych elementow powinnam wlaczac w jego linie tylko zewnetrzne elementy w danym kolorze czy te wenetrzne zielone rowniez? Wstawilabym grafike zeby bylo to bardziej przejrzyste ale nie wiem jak :(

mysza199710 i krasnoludek10 lubią to.
  14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ja też jestem powyżej średniej, którą założyłem, czyli tych 50 tys., a zgodnie z tym 120 gier wystarczy do florenowca.
    Na dziś koniec z układaniem, bo średnia spada, może od rana będę widział więcej ;)

15. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Nie lubię eventów w których nie wszystko zależy ode mnie. Jedni dostaną taką plansze inni inną, taka nie równa walka. Ile zrobię tyle zrobię. Z picolo też miał wypaść florenowiec kiedyś i to kiedyś trwa do dzisiaj.

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Moim zdaniem przy takich gierkach firma zdecydowanie powinna fundować nam leczenie wzroku i palcówxD:cry:xD

W temacie - dalej zostaję przy tym, że nie robię. Za bardzo cenię sobie swoje oczy oraz palce i nie oddam ich tak łatwo, nawet za drzewko florenowe. I tak do końca mojego życia/końca farmy (zależy co nastąpi szybciej) zdobędę je z Piccolo albo w inny sposób. A jak nie zdobędę? To będę żył sobie dalej. Jakoś do tej pory nie trafiłem i żyję, florenów może nie mam jakiejś kolosalnej ilości (89), ale na pewno będą wpadać z przyszłych eventów i innych form, które BP nam zaproponuje:) A w moim przypadku, to nawet po zdobyciu 300 lvl będę miał około 200 florenów, bo raczej nie wydaję ich na bieżąco;)

Ostatnie edytowanie: 26 października 2022
  17. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Rozegrałam 2 darmowe gierki i kicha. Nie zdobyłam nawet pierwszej nagrody z prawej xD buhahaha
    Ja odpadam. Szkoda czasu i zdrowia. Pierwszą chciałam rozegrać jak na załączonym filmiku hlnrys ale wypadały inne gęby i konfiguracje i nic sie nie dało skopiować, drugą chciałam ogarnąć sama, ale zmęczyłam się nad nią strasznie i wyszło tylko ciut lepiej.
    Niestety jestem za tępa żeby w to grać.
    Mam drugie takie stare konto którego używam np do nauczenia się plansz z eventu wielkie łowy i też postanowiłam zagrać darmowymi i tak samo marnie niestety. Nie wiem, może jestem już dziś zbyt zmęczona a może to nie dla mnie.
    Strasznie się zniechęciłam już na starcie. Nawet mi sie nie chce siać.
    Koło też nic nie dało, nawet jednego +1. Poszło 67 niebieskich i nie bylo sensu wiecej kręcić.
    Bylo raz 200%, 9 razy 100%, pare razy +1 i nic, ani jednego bonusu.
    Ze skrzynek żadnego dyniowego, właściwie to już od dawna. Mimo, że udaje się wygrać każdą skrzynke, to w tym roku nie trafił się z niej dyniowy.

Nie wiem jak grać, żeby wygrać w tej grze chociaż raz na jakiś czas jakąś nowość czy fajną nagrode. A nie ciągle kijek pogo i żółtą mleczarnie.
    Kurcze dobił mnie fakt, że być może ta gierka jest prosta skoro inni zdobyli tak duzo punktów, a ja w ogóle nie wiem jak ją podejść. :(:sleepy:

18. mieczu

mieczu Baron forum

naprawdę wciągająca minigra, ale trzeba mieć morze czasu...
    na dzisiaj już dość...

Ostatnie edytowanie: 29 października 2022
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kumam. :)
    Dobrze kombinujesz, jedź po krawędzi.
    Potworek w środku da więcej, niż by był w linii.
    Bez względu na kolor.

20. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja tam robię tylko tyle gierek ile wymaga pnącze czyli 43 - reszty do drzewa Florenowego nie robię bo te liczby jak dla mnie są wyjęte jak z kosmosu . Zresztą już był jeden taki event co na końcu nagrodą było drzewo Florenowe i też te liczby były wyciągnięte jak z kosmosu - chyba dlatego , żeby gracze pozbyli się wszystkich bonusów co mają ..... Już raz tak przerabiałam i pozbyłam się wszystkich bonusów co miałam i tak nie miałam drzewka florenowego i tak , tylko gorycz pozostała , że wszystko potraciłam ( tj. bonusy itp. ) i d-p- ..... Więc teraz nauka nie poszła w las , rozegram 43 gierek i hamaczek - nie mam zamiaru znów przeżywać , że nie uda mi się zdobyć drzewa florenowego - chociaż kusi . Ale tak mi cienko gry idą , że tylko pnącze i hamak . Na ten czas mam rozegrane 13 gierek .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.