haczyki - ilość

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adlyn, 29 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Mam pytanie skąd ta mała iltość haczyków? mam po 110 reszty wypadajek haczyków 1 szt... wczoraj ledwo uzbierałam 12.. rozumiem że nie ma ich wypadać hurtowo ale.. nigdy tak nie było żeby przy długich sadzonkach i zbiorach z drzewek i zagrodach wypadały tylko 2 wypadajki i ani jednej trzeciej... mam małe pole reszta to drzewa i zagrody... na bahamie same drzewka i zagrody... to tak ma być czy może tylko mi się wydaje i robię z igły widły bo tylko u mnie tak... to ma być zabawa.... :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Haczyki wypadają tylko z roślin i jeśli masz mało pól to i haczyków będzie mało wypadać. Największy wpływ na większe szanse ma podstawowy czas wzrostu czyli trzeba siać rośliny, które rosną najdłużej.
    Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem:

Cennych rad udzielają również Gracze w wątku dyskusyjnym: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

a ok już rozumiem skąd ta mała ilość nie wiedziałam - mogłoby to być na przyszłość w poradnikach umieszczane tego typu umieszczane? bo jestem przyzwyczajona (może tylko ja ale nie koniecznie..) że zazwyczaj wypadają własnie z zagród i drzew. nie już wiem wszystko dziękuję za info. można zamknąć. :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku są wszystkie informacje, o miejscu wypadania i co z czego wypada w tej tabelce:

A skoro już nie masz pytań to temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.