gwiezdny kwiat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abc2016, 21 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

W poradniku do eventu "Przygotuj się do utylizacji" jest napisane, że roślina specjalna gwiezdny kwiat ma wartość do silosa 40 SG/1 szt. W mojej stodole gwiezdny kwiat ma wartość 20 SG. Jak próbowałam go dodać do silosa nadal miał wartość 20 SG.
    Kilkakrotnie wylogowałam się z gry i zalogowałam powtórnie, wyczyściłam wszelkie ciasteczka. Gdzie jest błąd? - w mojej stodole, czy w poradniku, bo różnica jest spora...

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Masz rację, w poradniku powieliliśmy informację o wartości SG z poprzednich edycji, jednak ze względu na skrócenie czasu wzrostu i wartości PD, także wartość w silosie została zmniejszona. Poradnik został poprawiony, a ja w imieniu działu FAQ przepraszam za wprowadzenie w błąd. Czy masz jeszcze pytania dotyczące tego tematu?

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dziękuje, pytań nie mam, szkoda tylko, że od 14tej siałam tą roślinę myśląc błędnie, że będzie warta 40 SG, można zamknąć

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Wątek zostaje zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.