Gwiezdny kwiat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anetka20_ttt, 13 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anetka20_ttt

anetka20_ttt Forumowy żółtodziób

Nie mam gwiezdnego kwiatu na stanie.Nie mogę go dodać do utylizatora. Ktoś mi doradzi co zrobić?

2. juras

juras Weteran forum

Anetko, nie musisz dodawać gwiezdnego kwiatu, możesz dodać cokolwiek z pól lub drzew a w ostateczności kupić gwiezdne itemy.
    Nie wiem co znaczy , że "nie masz na stanie", nie rozsiałaś tych 10 szt. które każdy dostał w dniu rozpoczęcia eventu?

3. juras dziękuję za pomoc :)

anetko20_ttt a gdzie go szukasz???? bo gwiezdny kwiat jest rośliną specjalną więc zaznacz w utylizatorze "Rośliny i specjalne" tam powinien być :)

4. anetka20_ttt

Dziękuję bardzo:)))

5. Bardzo proszę i czy masz jeszcze jakieś pytania??? czy wątek mogę zamknąć ??:)

6. anetka20_ttt

To wszystko. Jeszcze raz dziękuję!!!

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.